Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Στην Ευρώπη το είχαν τούμπανο και εμείς ούτε..... χαμπάρι για την χρεωκοπία...



Πριν από δυό βδόμαδες η κυβέρνηση πίεζε τους βουλευτές του ΠαΣοΚ να ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο διότι αλλιώς θα χρεοκοπήσουμε....
Στην Ευρώπη όμως είχε ήδη αρχίσει η συζήτηση για επιλεκτική χρεοκοπία της Ελλάδας και εδώ  δεν μας έλεγαν τίποτα. Ομως τίποτα δεν μενει κρυφό.
Σήμερα ο  Πολ Τόμσεν ανακοίνωσε την έκθεση του ΔΝΤ για την  Ελληνική Οικονομία.
"H Ευρώπη αναζήτησε για την Ελλάδα ένα εθελοντικό σχήμα που δεν θα περιλαμβάνει ένα πιστωτικό γεγονός ή μία υποβάθμιση των αξιολογήσεων σε καθεστώς επιλεκτικής χρεωκοπίας, παρόλο που αυτή ίσως είναι αδύνατο να αποφευχθεί σε προσωρινή βάση”.

Η συγκεκριμένη φράση περιέχεται στην ογκώδη έκθεση του ΔΝΤ για την πορεία της ελληνικής οικονομίας την οποία ανακοίνωσε  ο Πολ Τόμσεν, εκπρόσωπος του Ταμείου στην Τρόικα.

Η έκθεση αποδεικνύει ότι το ενδεχόμενο επιλεκτικής χρεοκοπίας συζητείται εδώ και τουλάχιστον δύο εβδομάδες – η ημερομηνία που φέρει η έκθεση είναι η 4η Ιουλίου – όταν δηλαδή η ελληνική Βουλή καλείτο εσπευσμένα να ψηφίσει τα οδυνηρά μέτρα του Μεσοπρόθεσμου και του εφαρμοστικού νόμου, προκειμένου να πάρει την πέμπτη δόση και την βοήθεια για την οποία δεν έχουν ακόμη αποφασίσει οι Ευρωπαίοι.
Επιτέλους σταματήστε τα ψέματα και πέστε μας όλη την αλήθεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου