Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Οι «Αγανακτισμένοι» στο facebook για τις «επιτυχίες» του Γιώργου στις Βρυξέλλες

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ,ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ,ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΣ ΑΚΡΑΙΟΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…..ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΛΑΔΗ…….ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ……ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΑΧΥΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ……ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ…….

ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ
Ο ΜΠΑΓΑΣΑ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΩΠΗΣΕ ΚΑΙ ....
ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ. ΠΟΥ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕ ΜΩΡΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ!!!

Αυτός ο βενιζέλος
το ακουσατε αυτο που είπε για την παγκοσμια οικονομική διακυβερνηση?

πρεπει πλεον
να καταλαβουν οι πολιτικοι οτι αυτοι ειναι τωρα τα προβατα και εμεις ( ο λαος) οι λυκοι! φυγετε οσο μπορειτε γιατι ο χρονος τελειωνει για εσας!

Τι καλά,
μόλις εξασφάλισα ένα ωραιότατο χρέος για τον γιό μου σε μια χώρα που δεν του ανήκει πια και ο ΓΑΠ με διαβεβαίωσε για σιγουριά, ασφάλεια και ανάπτυξη…..επιτέλους θα κοιμηθώ ήσυχη σήμερα!!!!

ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ
ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΕ! ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ Η ΠΡΟΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ! ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ. . . ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ! ΔΙΟΤΙ ΟΙ «ΛΥΣΕΙΣ» ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ!

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΓΑΠ
.ΘΡΑΚΗ Ο.Κ /ΑΙΓΑΙΟ Ο.Κ/ ΙΟΝΙΟ Ο.Κ/ ΟΡΥΚΤΑ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ,ΥΓΡΑΕΡΙΟ Ο.Κ/ ΙΟΝΙΟ Ο.Κ/ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΝΓΧΟ ΤΗΣ Ε.Ε. ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ

καναμε
μια τρυπα στο νερο

Ανήκω στους ανθρώπους
που διακατέχονται από κοινή λογική. Σε κάθε μου συζήτηση πρυτανεύει η προσπάθεια εξεύρεσης λύσης που μερικές φορές με κάνει να παραβλέπω άδικες συμπεριφορές και καταστάσεις προσπαθώντας να βρω την αιτία που τις δημιούργησε και έτσι να οδηγηθώ στην πιθανή τους λύση. ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΣ. Ούτε απελπισμένος, ούτε αγανακτισμένος. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΡΕΜΑΛΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!! ΕΔΩ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ.

ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΖΑΜΠΑ
. . . ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΧΙΛΑΡΙ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. . . ΧΑΧΑΧΑ. . . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΜΕ. . . ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ. . .

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ
ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙ.
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΟ ΝΑ ΜΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΡΑΠΕΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΟΥ

Τα κακα νεα είναι ότι χρεοκοπήσαμε
.Τα καλα είναι ότι δεν μας το λενε μην πληγωθούμε. Τα κακα νέα επίσης είναι ότι τα σκληρά μετρα θα παραμείνουν ως εχουν.Τα καλα είναι.. οτι για την επομένη εβδομάδα δεν θα παρθουν και αλλα.

η μονη λυση
ειναι φευγουμε ολοι η τα καιμε ολα.

ΡΕ ΚΑΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΝΕΤ !!!!!!..ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ !!!!!!! ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ….ΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ !!!!!!ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ …..ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ …ΙΣΩΣ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ..ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ……..ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ? ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΖΕΣ ??ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΕΚΕΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ «ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ»?????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου