Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Παγκοσμιο Ρεκορ 580% αυξηση του AIDS

Ο Υπουργος Υγειας Λοβερδος συνεντευξιαζομενος (για να μην πω αυνανιζομενος) σημερα το πρωι στο Μεγκα απεδειξε οτι ο κρατικος μηχανισμος ειναι στα χερια των νταβατζηδων που εξωθουν τις γυναικες στην πορνεια.

Τα γραφεια του ΠΑΣΟΚ ειναι ως γνωστον στην Ιπποκρατους μεταξυ Σκουφα και Σολωνος, μια περιοχη που ειναι πιατσα για τις ενδιαφερομενες.


Ειμαι σιγουρος οτι οι ποιο αρρωστες πορνες κανουν πιατσα σε αυτη τη γειτονια.


Ο Λοβερδος, μεταξυ αλλων, συμβουλεψε τον κοσμο να μην καταφευγει στο σεξ με γυναικες του πεζοδρομιου. Για την ταμπακιερα ομως ουτε κουβεντα.


Δε μου λες κυριε Λοβερδο εσυ που βλεπεις (οπως δηλωσες) τις πορνες μερα μεσημερι να κανουν πιατσα εξω απ τα γραφεια του ΠΑΣΟΚ τι κανεις ρε γι αυτο ???


Ποιος περιμενης να παει να μαζεψει τις αρρωστες πορνες και να στειλη στη φυλακη τους νταβατζηδες ???


Ο Βενιζελος που εκανε αρση του ποθεν εσχες ετσι ωστε να χτιζουν νομιμα βιλλες οι νταβατζηδες και να αγοραζουν επαγγελματικους χωρους η ο Υπουργος Προστασιας του Πολιτη, Παπουτσης που ειναι κατ εξοχην η δουλεια του και κανει τα στραβα ματια???


Ακουσα να λες οτι ευθυνη εχει και ο Δημος. Ναι δε λεω ... φυσικα και εχει ευθυνη αλλα σε παρακαλω ...πες μας σε παρακαλω...


ποσα πληρωνουν οι νταβατζηδες στο Υπουργειο Προστασιας του Πολιτη και στα κατα τοπους αστυνομικα τμηματα ετσι ωστε να μπορουν ανενοχλητοι να στελνουν γυναικες στα πεζοδρομια ???


Μπουρδελο για αρρωστους την κανατε την Ελλαδα ρε αλητες ... κοριτσια ανηλικα κανουν πιατσα εξω απ τα γραφεια του ΠΑΣΟΚ και εσεις γυρνατε το κεφαλι αλλου.


Δε ντρεπεστε ρε Αλητες ???


Κυριε Λοβερδο ο κοσμακης δεν εχει δυνατοτητα να πληρωνη μοντελα για σεξ μηπως σε παρακαλουμε μπορεις να διαθεσεις το σπιτι σου για κοινωνικο σκοπο ετσι ωστε να να κανει κι ο κοσμακης τη δουλεια του ???


Μη φοβασαι δε θα πειραξουμε τη γυναικα σου ... θα τη βαλουμε τσατσα ... ουτε και θα εξαναγκασουμε κοριτσια παρα τη θεληση τους στην Πορνεια ... μερικες κοπελλες απ το πεζοδρομιο θα παρουμε για να μην εχουν τον κινδυνο απ τους νταβατζηδες γιατι οπως φανταζομαι ξερεις οτι οταν τελειωσει η βαρδια τους και ειναι χαμηλες οι εισπραξεις τρωνε πολυ ξυλο οι κοπελλες αυτες.


Σα δε ντρεπεσε ρε Λοβερδο να γυρνας το κεφαλι απ την αλλη και να μη βλεπεις τ ανηλικα κοριτσακια που κανουν πιατσα.


Δε μου λες κυριε Λοβερδο ... μεταξυ μας αυτο ... μπας και εχεις τιποτα μετοχες σε φαρμακοβιομηχανιες του εξωτερικου ??? Δεν εξηγειται αλλιως το γεγονος να εχουμε 580% αυξηση των κρουσματων AIDS και συ να κανεις την ΠΑΠΙΑ.


Λοβερδο αν δεν μπορειτε να μαζεψετε τους νταβατζηδες και τις αρρωστες γυναικες απ τα πεζοδρομια εσεις που εχετε τον εκτελεστικο μηχανισμο και εξουσια στα χερια σας να φυγετε μπας και βρεθει κανενας τιμιος ανθρωπος με ευθιξια να κανει τη δουλεια του.


το ΓΟΡΓΟΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗΝ ΕΧΕΙΝ.


ΥΓ ... προς ολες τις δηθεν φεμινιστικες οργανωσεις για την ισοτητα και τα δικαιωματα των γυναικων ... ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΥΦΛΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ???


http://teleiapavla.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου