Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Επιστολή-σοκ για το ρόλο του Τουρκικού προξενείου στη Θράκη!

Μία επιστολή που σοκάρει όσους δεν γνωρίζουν ή δεν θέλουν να γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει στη Θράκη, δημοσιεύουν μεταφρασμένη από τα τουρκικά, τα tourkikanea.gr.

Πρόκειται για επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλαν κάποιοι μουσουλμάνοι της Θράκης προς τον ίδιο τον Ερντογάν και τον Νταβούτογλου,αλλά και προς το δικό μας ΥΠΕΞ ,με την οποία καταγγέλουν τη δράση του Τούρκου πρόξενου Μουσταφά Σάρνιτς στη Θράκη!


Από τα όσα γράφουν στην επιστολή τους οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι προκύπτουν τα εξής απίστευτα:

•Μερίδα της μουσουλμανικής μειονότητας, θεωρεί το τμήμα της ελληνικής επικράτειας,τη Θράκη …βιλαέτι της!

•Με την επιστολή τους οι μουσουλμάνοι δεν αποκαλύπτουν γιατί αυτό είναι εδώ και χρόνια γνωστό,αλλά επιβεβαιώνουν και από τη δική τους πλευρά,ότι το τουρκικό προξενείο παίζει ενερφό ρόλο σ΄ όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις στην Ελλάδα,πιέζοντας αφόρητα τους μουσουλμάνους να ψηφίσουν τους υποψηφίους που το προξενείο θέλει να επιβάλει.


•Οι μουσουλμάνοι που υπογράφουν την επιστολή, κάνουν λόγο για “λίστα ανεπιθύμητων ” του προξενείου, στην οποία μπαίνουν όσοι δεν συμμορφώνονται με τις επιθυμίες του και χαρακτηρίζονται “χαφιέδες” και “συνεργάτες” των Ελλήνων!


•Απόδειξη του κλίματος που επικρατεί είναι ότι την επιστολή δεν τόλμησε να τη δημοσιεύσει ούτε μία μειονοτική εφημερίδα της Θράκης.


•Κι ένα ερώτημα που αφορά τους κυβερνώντες:με το θέμα του προξενείου και του ρόλου του στη Θράκη ,ασχολείται κανένας σοβαρά;


ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ

“Προς

Πρωθυπουργό της Τουρκικής Δημοκρατίας

Υπουργό Εξωτερικών Τουρκικής Δημοκρατίας

Τομέας Ελλάδας Υπουργείου Εξωτερικών

Κομοτηνή 25-10-2010
Κύριοι αρμόδιοι

Πρώτα από όλα επιθυμούμε το παρόν γραπτό μας να εκληφθεί ως ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥ. Το θέμα είναι ο πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή κύριος Μουσταφά Σάρνιτς.

Ο πρόξενος μας από τις πρώτες μέρες που ήρθε στην Δυτική Θράκης μας ρίχνει σπόρους διχόνοιας. Χωρίζει τους ανθρώπους σε ¨δικούς μας¨ και στους ¨άλλους¨. Αυτή η κατάσταση το τελευταίο διάστημα επιταχύνθηκε και έφτασε σε διαχωρισμούς ¨οι δικοί μας¨ και ¨οι χαφιέδες, συνεργάτες των Ελλήνων¨. Όσοι δεν συμφωνούνε με τον κύριο Μουσταφά Σάρνιτς δέχονται αμέσως τη σφραγίδα του ¨χαφιέ των Ελλήνων¨. Παλιά πάνω από την Τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης επικρεμόταν η ¨Μαύρη λίστα¨, και τώρα είναι η ¨λίστα χαφιέδων¨ χάρη στον κύριο πρόξενο μας στην Κομοτηνή.

Ο πρόξενος μας στις γενικές βουλευτικές εκλογές του 2009 στήριξε ανοικτά μόνο την υποψηφιότητα του δικηγόρου Ριτβάν Κοτζά Μουμίν, ενώ τις υπόλοιπες υποψηφιότητες όπως του Αχμέτ Χατζηοσμάν, του δικηγόρου Ιλχάν Αχμέτ, του γιατρού Μουσταφά Μουσταφά και των Χουσείν Μαλκότς και Αισέλ Ζεϊμπέκ στην Ξάνθη προσπάθησε να τις παρουσιάσει ως αντιτιθέμενες στα συμφέροντα της Τουρκικής Δημοκρατίας. Δηλαδή πέραν από τους 5000 που ψήφισαν τον Κοτζά Μουμίν, οι υπόλοιποι συνολικά 30.000 που ψήφισαν τους άλλους δεν αγαπάνε την Τουρκική Δημοκρατία ; Μήπως αυτοί οι άνθρωποι σηκώνουν κεφάλι στην Τουρκική Δημοκρατία ; Διότι με βάση τον πρόξενο μας πέραν του υποψηφίου που πρότεινε και αυτών που τον ψήφισαν, οι υπόλοιποι είναι επαναστάτες ενάντια στην Τουρκική Δημοκρατία και φέρουν την ιδιότητα του ¨συνεργάτη των Ελλήνων¨.
Πολύ κρίμα, μέχρι τώρα δεν πέρασε άλλος πρόξενος από την Κομοτηνή που να προσβάλει τόσο και να ¨αναλώνει¨ τους ανθρώπους.


Ο κύριος Μουσταφά Σάρνιτς έχει χάσει τον σεβασμό μέσα στην κοινότητα μας. Το ποιες είναι οι απόψεις της κοινότητας για το άτομο του μπορείτε να το βρείτε με μια ανεξάρτητη έρευνα.

Κατ΄αυτό τον τρόπο ο κύριος Μουσταφά Σάρνιτς βλάπτει και την μειονότητα μας και ακόμη σημαντικότερο ρίχνει σκιές στις σχέσεις Τουρκίας-Ελλάδας. Αυτό δεν αποδεικνύει και η νότα διαμαρτυρίας που επέδωσε η Ελλάδα στην Τουρκία πριν από 1-2 εβδομάδες ; Στόχος μας δεν είναι να προσβάλουμε οποιονδήποτε. Μόνο να εκφράσουμε κάποιες αλήθειες. Πιθανότατα αυτό το γράμμα θα αγνοηθεί και θα πάει στα σκουπίδια. Εμείς όμως αισθανόμαστε ως χρέος μας κάποια πράματα που βιώνουμε στην Δυτική Θράκη, να τα λέμε στην μητέρα-πατρίδα μας.
Υποβάλλουμε τον σεβασμό μας παραμένοντας πάντα πιστοί στην μητέρα πατρίδα και αγαπώντας την καρδιακά”.

tourkikanea.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου