Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Μούγκα τα ΜΜΕ για την Ελβετική εταιρία του Παπανδρέου


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/08/laliberte.jpg?w=300&h=247&h=247  


Είχαμε την ψευδαίσθηση ότι θα βρισκόταν έστω και ένας σταθμός που να αναφερόταν στο πρωτοσέλιδο αφιέρωμα της Ελβετικής εφημερίδας “LaLiberte” με τις αποκαλύψεις φωτιά για την Ελβετική εταιρεία του Ανδρέα Α. Παπανδρέου.

Δεν βρέθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ. Ρέκβιεμ συνενοχής που ....
προϊδεάζει για ζοφερές μέρες εκτροπής του δημοκρατικού πολιτεύματος. Το πλέον θλιβερό όμως είναι το σχόλιο της ίδιας της εφημερίδας για την σιωπή των Ελληνικών μέσων για το θέμα, που ήταν ΣΙΓΟΥΡΗ πως θα επακολουθήσει. Γράφει επί λέξει:

“Αποσιωπημένη υπόθεση

Ακόμα, η νέα αυτή υπόθεση δεν εκπλήσσει τους Έλληνες. Ακόμη και αν αποσιωπηθεί από τη σοσιαλιστική κυβέρνηση. “Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των ομάδων που δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για να ανησυχήσουν την κυβέρνηση», σημείωσε ένας δημοσιογράφος. “Μόνο τα μικρά ραδιόφωνα και οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί μιλάνε γι ‘αυτό.”

Ολόκληρο το αφιέρωμα ΕΔΩ.

ΑΦΟΥ ΟΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΗΨΗ ΒΑΡΩΝΟΙ ΤΩΝ MEDIA ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου