Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Βουλευτής του Πασόκ ζητάει να μπεί (τέλος 300 ευρώ ) στους Ναούς...Αλλά ψηφίζει να δοθούν 15 εκατ. ευρώ για τζαμί


Η Βουλευτής του Πασόκ και υπέρμαχος των προνομίων των Βουλευτών  Σούλα Μερεντίτη μιλώντας σε τοπικό Ρ/Σ  δήλωσε ,θα παλέψω μέχρι τέλους (μέχρι τελευταίας ρανίδος τού αίματος μου εννοούσε) να μπει ειδικό τέλος σε Ναούς με το ποσό των 300 ευρώ σε μοναστήρια ,εκκλησιές, ξωκλήσια  για εικονοστάσια δεν ανέφερε, διότι η Πατρίδα πρέπει να μαζέψει λεφτά.!!!
Πριν από 48ώρες όμως υπέγραψε φαρδιά πλατιά και υπερψήφισε την πρόταση νόμου που έφερε Παπακωσταντίνου να αναγερθεί Τζαμί και να το πληρώσουμε εμείς οι Έλληνες με το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ .

Μετά απο αυτό καταλαβαίμω οτι εκτός απο επιστημονικούς συνεργάτες οι Βουλευτές χρειάζονται και ψυχίατρο γιατί σε όλους  τους ναούς της Χώρας να βάλεις τέλος  15 εκατ. δεν μαζεύεις  που να χτυπάς το απαυτό σου κάτω !


Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2011/09/15.html#ixzz1ZGBfmLt5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου