Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

300 χιλιάρικα το χρόνο έπαιρναν τα "καλόπαιδα" του MEGA

12.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΙ ΜΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΕΜΗ
10.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ

8.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΜΑ


Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις που είχε το Σαββατοκύριακο ο Σταύρος Ψυχάρης και τις οποίες αποκαλύψαμε την Παρασκευή σε ρεπορτάζ του Fimotro. Η χθεσινή συνάντηση με τον πρόεδρο του Δ.Σ. Η Τσίγκα δεν έβγαλε μεγάλη είδηση. Οι δυο άνδρες συζήτησαν...

τα οικονομικά αλλά και το πρόγραμμα του σταθμού. Η συνάντηση που έβγαλε ειδήσεις ήταν η σημερινή. Ο Σταύρος Ψυχάρης συναντήθηκε με τους συντελεστές του δελτίου και τους παρουσιαστές εκπομπών. Όπως τους ανακοίνωσε "λεφτά δεν υπάρχουν και θα πρέπει να γίνουν δραματικές περικοπές και στους μισθούς των τηλεαστέρων του....
καναλιού. Στην συνάντηση ο Σταύρος Ψυχάρης δεν τους άφησε το περιθώριο να διαπραγματευθούν. Τους ξεκαθάρισε ότι όποιος δεν συμφωνήσει θα αποχωρήσει από το κανάλι.
Η Τρέμη που έπαιρνε περίπου 300.000 τον χρόνο δηλαδή 25.000 ευρώ το μήνα μικτές αποδοχές, για τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα πάρει 12.000 ευρώ το μήνα. Πιο κάτω και από τα μισά δηλαδή!
Παρόμοια μείωση και στις αποδοχές του Γιάννη Πρετεντέρη. Έπαιρνε επίσης 300.000 ευρώ τον χρόνο για την συμμετοχή του στο δελτίο και την παρουσίαση της εκπομπής του, μετά την ανακοίνωση του Ψυχάρη όμως θα παίρνει 10.000 ευρώ το μήνα μικτά.
Μεγάλο "ψαλίδι" και στις περικοπές του Π. Τσίμα. Από 16.000 ευρώ μικτά που έπαιρνε μέχρι την προηγούμενη τηλεοπτική περίοδο, τώρα θα έχει μηνιαίες μικτές αποδοχές 8.000 ευρώ. Περικοπές αλλά όχι τόσο σημαντικές θα υπάρξουν και για τους άλλους σχολιαστές του κεντρικού δελτίου και τους παρουσιαστές των άλλων δελτίων και των εκπομπών. Τους πετσόκοψε ο Ψυχάρης...

http://fimotro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου