Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Στο 6% το προβάδισμα της ΝΔ

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ

Η δημοσκόπηση της εταιρείας «Pulse» για τον Ελεύθερο Τύπο, επιβεβαιώνει τα ποιοτικά αλλά και αριθμητικά συμπεράσματα στα οποία καταλήγουν όλες οι μετρήσεις που διενεργούνται τους τελευταίους μήνες: Η Νέα Δημοκρατία έχει αποκτήσει διακριτό προβάδισμα από το ΠΑΣΟΚ, το οποίο τείνει αυξανόμενο, την ώρα που το κυβερνών κόμμα παρουσιάζει μια πρωτοφανή για το ιστορικά χρονικά της Μεταπολίτευσης πολιτική φθορά, σε συνδυασμό με μια εντυπωσιακή αποσυσπείρωση της εκλογικής βάσης του.

Πιο συγκεκριμένα, η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο +6% (21,5-15,5%), με το ΚΚΕ να συγκεντρώνει 9%, τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό 5,5%, τον ΣΥΡΙΖΑ 5%, τη Δημοκρατική Αριστερά 3%, τους Οικολόγους 2,5% και τη Δημοκρατική Αριστερά με το Άρμα Πολιτών να συγκεντρώνουν από 2%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει στο 30%.


Στην πρωθυπουργική καταλληλότητα, ο Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει 24% έναντι 15% του Γιώργου Παπανδρέου, με τα ποσοστά του «κανένα» να βρίσκονται στο 59,5%.


Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα σε διάστημα ενός έτους, από τον Σεπτέμβριο του 2010, το ΠΑΣΟΚ έχει υποστεί απώλειες της τάξεως του 12% (από το 27,5% στο 15,5%), ενώ η συσπείρωσή του βρίσκεται στα ιστορικά χαμηλά του 36%.


Η Νέα Δημοκρατία από την άλλη, καταγράφει αύξηση 1% μέσα σε έναν χρόνο, από το 20,5% στο 21,5%, και η συσπείρωσή της βρίσκεται στο 60%.


http://www.statesmen.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου