Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Χτύπησε τον κλέφτη και βρέθηκε …κατηγορούμενος!

Ούτε να προστατεύσει τον εαυτό του από κακοποιό που απειλεί τη ζωή του δεν μπορεί κανείς! Αυτό έκανε ένας 56χρονος στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας για να αμυνθεί απέναντι στον αλλοδαπό διαρρήκτη αυτοκινήτων που του επιτέθηκε με… ψαλίδι, αλλά όταν τον χτύπησε τραυματίζοντάς τον βρέθηκε …κατηγορούμενος!

Ο 56χρονος είχε την ατυχία να βγει από το σπίτι του και να βρει μέσα στο …αυτοκίνητό του δυο αγνώστους οι οποίοι «ξήλωναν» ό,τι έβρισκαν. Όταν προσπάθησε να τους εμποδίσει, ο ένας από αυτούς όρμησε κατά πάνω του κρατώντας απειλητικά ένα ψαλίδι. Όμως, ο 56χρονος....

δεν πτοήθηκε. Πάλεψε μαζί του και κατά την διάρκεια της συμπλοκής τον έσπρωξε, με αποτέλεσμα ο δράστης να χτυπήσει με το κεφάλι στο έδαφος και να τραυματιστεί.

Στον τόπο της συμπλοκής έφτασαν αστυνομικοί του τμήματος Ξυλοκάστρου που διαπίστωσαν ότι οι δράστες είχαν σπάσει τα παράθυρα από εννέα (!) σταθμευμένα αυτοκίνητα και είχαν κλέψει χρήματα, ραδιοcd και άλλα αντικείμενα! Ο 26χρονος τραυματίας που είναι Αλγερινός μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ ο 31χρονος Αφγανός συνεργός του συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα, όταν… συνέχισε τις διαρρήξεις αυτοκινήτων σε κοντινή περιοχή!


Και ενώ ο 56χρονος έδινε κατάθεση στο τμήμα για το πώς έβγαλε εκτός μάχης τον διαρρήκτη που απειλούσε, άκουσε εμβρόντητος τους αστυνομικούς να του λένε ότι σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη! Κι έμεινε με την απορία, αν θα έπρεπε να αφήσει τον Αλγερινό να τον μαχαιρώσει, για να μην κατηγορηθεί!

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου