Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Δημήτρης Δόλλης (υφυπουργός Εξωτερικών): ''Η Θεσσαλονίκη είναι η δεύτερη Ιερουσαλήμ''

Η δήλωση έγινε στο γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, βράδυ Τρίτης 20 Σεπτεμβρίου 2011, σε εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο... μεγαλοεπιχειρηματίας Τζον Κατσιματίδης και Εβραίοι ραβίνοι-πολιτικοί. Στο γενικό Προξενείο της Ελλάδας, γίνονται συχνά εκδηλώσεις γιά ισραηλινα- εβραϊκά θέματα (Ολοκαύτωμα κ.ά.) αλλά σπάνια για ελληνικά.
Στην εκδήλωση παρόντες συνολικά 18 Αμερικανο-'Ελληνες και περίπου 70 Αμερικανο- Ισραηλινοί. Με την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον GAP και τις στενές σχέσεις του -με υπόδειξη της Ουάσιγκτον- με το εβραϊκό λόμπι στις ΗΠΑ (που τον θεωρεί ''ως τον καλύτερο φίλο του Ισραήλ στην Ελλάδα'') άλλαξαν πολιτική και οι διπλωματικές αποστολές μας, οι οποίες, με εντολή από την Αθήνα, μετατράπηκαν άτυπα σε...προξενεία προβολής του Ισραήλ και χώρους εκδηλώσεων γιά το Ολοκαύτωμα.
'Οσον αφορά τον ολίγιστο και ως ''αρμόδιο'' σε ζητήματα Απόδημου Ελληνισμού (η διατήρηση της απάτης που λέγεται ''Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού'' το αποδεικνύει) υφυπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Δόλλη, δεν χρειάζονται σχόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου