Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Επιχείρηση-σκούπα κατά των μεταναστών στις ΗΠΑ

Περισσότερα από 2.900 άτομα που έχουν προηγούμενα με τη δικαιοσύνη και δεν διέθεταν άδεια παραμονής στις ΗΠΑ, συνελήφθησαν από την αμερικανική υπηρεσία μετανάστευσης και τελωνείων (ICE), στο πλαίσιο της μεγαλύτερης επιχείρησης του είδους που έχει διεξαχθεί ποτέ στην ιστορία.
Σύμφωνα με την υπηρεσία, η επιχείρηση "Επαλήθευση" διεξήχθη σε 50 αμερικανικές πολιτείες καθώς και στα υπερπόντια εδάφη από τις 17 έως τις 23 Σεπτεμβρίου, ενώ σε αυτήν συμμετείχαν πάνω από 1.900 πράκτορες.

Από τους 2.901 συλληφθέντες, οι 1.282 είχαν πολλαπλές καταδίκες εναντίον τους και περισσότεροι από 1.600 είχαν εκτίσει στο παρελθόν ποινές φυλάκισης για εγκλήματα όπως ένοπλη επίθεση, απόπειρα δολοφονίας, ή διακίνηση ναρκωτικών, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ICE.


Διευκρίνισε επίσης ότι 681 παράνομοι μετανάστες απελάθηκαν από τη χώρα έπειτα από την καταδίκη τους, όμως επέστρεψαν στις ΗΠΑ.


Υπό την προεδρία του Μπαράκ Ομπάμα η αμερικανική κυβέρνηση έχει επικεντρωθεί στη σύλληψη ανθρώπων που δεν έχουν άδεια παραμονής στη χώρα και έχουν βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης, εκτιμώντας ότι αποτελούν κίνδυνο για την κοινωνία.


Οι ΗΠΑ έχουν απελάσει περίπου 350.000 παράνομους μετανάστες στη διάρκεια των τριών προηγούμενων ετών, αριθμός που αποτελεί ιστορικό ρεκόρ. Περίπου οι μισοί από αυτούς είχαν προηγούμενα με τη δικαιοσύνη.


Μετά από διαμαρτυρίες των οργανώσεων προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η κυβέρνηση του Ομπάμα ανακοίνωσε στις 25 Αυγούστου ότι θα αναστείλει την απέλαση των παράνομων μεταναστών που δεν έχουν προβλήματα με τη δικαιοσύνη.

Eθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου