Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Πριν φύγουν με τα ελικόπτερα δίνουν το τελειωτικό χτύπημα...Έτσι τους κάπνισε και ξαφνικά αύξησαν τις αποδοχές σε αιτήματα ασύλου, υπονομεύουν τη συνοχή της ελληνικής κοινωνίας

Μάθαμε πολλά σήμερα από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή (ο υφυπουργός του έχει γίνει συλλέκτης κλούβιων αυγών και μήνυσε νεαρή γυναίκα), μετά τη συνάντησή του με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Στήριξης Ασύλου, έναν τύπο εν ονόματι Robert Visser, βασικό πιόνι των χαρτογιακάδων στην προσπάθειά τους να διαλύσουν τα ευρωπαϊκά έθνη. Η χώρα μας λοιπόν, που είχε δεχθεί και κριτική από πάνω -δεν φτάνει φαίνεται που μας κάνανε πάρκινγκ λαθρομεταναστών με το Δουβλίνο ΙΙ- για τη μη ικανοποίηση αιτήσεων ασύλου, «συμβιβάστηκε» απόλυτα και προχωρά ακάθεκτη στη δημιουργία μιας νέας τάξης φτηνών εργατικών χεριών, όπως επιθυμεί το υπερεθνικό κερδοσκοπικό κεφάλαιο.

Τους νομιμοποιούν, όπως και να έχει...
Και... «θαύμα»! Το 0,5% της ικανοποίησης των αιτήσεων ασύλου, έγινε 12,5%, ώστε να μπορούν να κυκλοφορούν κάποιοι αλλοδαποί ελεύθεροι και να εγκληματούν εις βάρος των γηγενών. Α, μάθαμε και το αμίμητο: Η φωτιά στον Έβρο, οφείλεται σε εμπρησμό, για να μη γίνει κέντρο πρώτης υποδοχής μεταναστών στην περιοχή! Του το είπαν οι εμπρηστές του υπουργού; Και μάθαμε και άλλα: προχωρά με γοργό ρυθμό η διαδικασία για την κατασκευή του φράκτη στα χερσαία σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας, καθώς λήγει στις 4 Οκτωβρίου η προθεσμία υποβολής προσφορών από κατασκευαστές. Ο υπουργός δήλωσε μάλιστα ότι όσον αφορά στο άσυλο, «το κλειδί για τη νέα μεγάλη μεταρρύθμιση αποτελούν τα Κέντρα Πρώτης Υποδοχής, η δημιουργία των οποίων είναι η βασική προϋπόθεση». Αυτά που θα καίνε κάθε λίγο και λιγάκι κατόπιν προτροπών των ΜΚΟ οι λαθρομετανάστες, όπως γίνεται στη Βρετανία και στην Ιταλία...

«Ικανοποιημένοι» οι εθνομηδενιστές
Ο «Ευρωπαίος» επισκέπτης, δήλωσε: «Έχει πραγματοποιηθεί σημαντική δουλειά τους τελευταίους μήνες, βεβαίως, όμως, πρέπει και μπορούν να γίνουν προσαρμογές. Αυτό θα γίνει προσπαθώντας από κοινού, γιατί μπορεί να υπάρξουν και κάποιες διαφοροποιήσεις ή αλλαγές, γιατί το πρόγραμμα αυτό έχει ευελιξία. Από αυτά που είδα είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον. Το πρόγραμμα που έχουμε είναι διευρυμένο, καλύπτει μία δεκαετία, αλλά μπορεί ίσως να επεκταθεί και περισσότερο. Βεβαίως, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας να διανύσουμε. Όμως, τα πρώτα βήματα είναι ενθαρρυντικά. Μίλησα και με τους διευθυντές των δύο νέων Υπηρεσιών που συστάθηκαν και οι οποίοι διορίστηκαν πρόσφατα, και είναι της Υπηρεσίας Ασύλου και της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής. Πράγματι κάνουν αυτό που πρέπει, εργάζονται σκληρά για την υποδομή και την οργάνωση των υπηρεσιών τους». Και για τον εθνικό αποχρωματισμό της χώρας μας, συμπληρώνουμε εμείς... Πάντως, μια χαρά τα βρήκε με τον υπερασπιστή των εγκληματιών καταληψιών της Νομικής...

Είναι αδίστακτοι
Είναι πλέον φανερό, ότι οι κυβερνώντες και οι γραφειοκράτες της ΕΕ, μετέρχονται όλων των μέσων, προκειμένου να διαλύσουν τα ευρωπαϊκά έθνη. Από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι των τοπικών κοινωνιών να αρνηθούν να φιλοξενήσουν τα κέντρα πρώτης υποδοχής και να εκφράσουν στους αρμόδιους με κάθε τρόπο, την άρνησή τους να φιλοξενήσουν τους απολίτιστους τριτοκοσμικούς που εισβάλλουν στην εθνική μας επικράτεια.

www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου