Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Πάτρα: Αλλοδαποί μετέδωσαν φυματίωση σε αστυνομικούς - Ένας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο..

Η ανησυχία έχει ενσκήψει τις τελευταίες ημέρες στις τάξεις των αστυνομικών της Αχαΐας μετά την πληροφορία ότι ένας συνάδελφός τους νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών έχοντας προσβληθεί από φυματίωση! Οι πληροφορίες θέλουν μάλιστα και άλλους αστυνομικούς να έχουν εμφανίσει ανησυχητικά συμπτώματα.

Άλλες πληροφορίες θέλουν, ένα ακόμα πιθανό περιστατικό έχει καταγραφεί σε άτομο που υπηρετεί και σε άλλη ένστολη υπηρεσία. Υπενθυμίζεται ότι και παλαιότερα η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων είχε απευθύνει έκκληση για την αντιμετώπιση ανάλογων περιστατικών σε αστυνομικούς που υπηρετούν σε υπηρεσίες σχετικές με την κράτηση και φύλαξη αλλοδαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου