Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Δεν μπορεί να είναι ανόητοι, διότι ο ανόητος κάνει πράγματα που είναι πρώτα εις βάρος του εαυτού του και μετά εις βάρος του άλλου, αυτοί κάνουν πράγματα που είναι μόνο εις βάρος των άλλων.

Δεν μπορεί να είναι ηλίθιοι, διότι ο ηλίθιος δεν γνωρίζει ότι πράττει κακό στον άλλον, πόσο μάλλον ότι κάνει κακό στον εαυτό του, αυτοί γνωρίζουν πολύ καλά και μεθοδευμένα σε ποιον κάνουν κακό.


Δεν μπορεί να είναι βλάκες, διότι ο βλάκας δεν μπορεί να καταλάβει το κακό και όλα τα θεωρεί όμορφα και καλά, αυτοί καταλαβαίνουν το κακό που κάνουν αλλά το συνεχίζουν, διότι το κακό για τους άλλους, είναι στο τέλος καλό για...

αυτούς.

Άρα είναι προδότες, διότι ο προδότης γνωρίζει εκ των προτέρων το κακό που θα κάνει και το κάνει, ο προδότης ξέρει ότι με την προδοσία θα ωφεληθεί και προδίδει, ο προδότης συνεργάζεται με τον εχθρό για ιδίων όφελος και του αρέσει, ο προδότης αγνοεί την λέξη πατρίδα, διότι οι προδότες δεν έχουν πατρίδα, ο προδότης αποσκοπεί στο κέρδος και μόνο, για αυτό τους αρέσει να παίρνουν το κέρδος των άλλων, ο προδότης ξεπουλάει σύνορα και συμπολίτες, ακόμα και για μια χούφτα δολάρια, ο προδότης φυλάει τον εχθρό του και μισεί τον φίλο του, ο προδότης θέλει να βλέπει μόνο πόνο και αίμα, γιατί με τον πόνο και το αίμα αυτός ζει και υπάρχει, ο προδότης σου παίρνει τα πάντα και ας έχει τα πάντα, ο προδότης κυνηγάει την πατρίδα και τους πατριώτες, διότι δεν θέλει πατρίδα και πατριώτες.


Ο προδότης δεν ζει για το παρελθόν, για το παρών, για το μέλλον, για την ιστορία, για το έθνος, για τους προγόνους, για τα ιδεώδη, για τις αρχές, για την δικαιοσύνη, για τον συνάνθρωπο, για την πατρίδα, αλλά ζει και υπάρχει μόνο και μόνο για την προδοσία, αυτό του δίνει ζωή και αυτό τον κάνει αυτό που είναι, ΠΡΟΔΟΤΗΣ.


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου