Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Αυτή είναι η Τουρκία των μογγόλων και των "ανθρώπινων δικαιωμάτων" και όχι το "εζελ" που σας δείχνουν οι γραικύλοι στα ΜΜΕ.

τουρκική Εφ. Ραντικάλ 23-9-2011:

Η ¨Αναφορά βίας σε βάρος γυναικών¨ παρουσίασε την φρικτή πραγματικότητα. Τα τελευταία 7 χρόνια δολοφονήθηκαν 4190 γυναίκες, ενώ εντοπίστηκε πως το 88% των γυναικών που υπέστησαν φυσική ή σεξουαλική βία το έκρυψαν. Λόγω ανεπαρκών αποτρεπτικών μέτρων και ανάλογης κοινωνικής ευαισθητοποίησης η βία σε βάρος των γυναικών δεν μειώνει την ταχύτητα της.

Η έρευνα ¨Αναφορά βίας σε βάρος γυναικών¨ που έκανε η Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων –παράρτημα Κωνσταντινούπολης, αποκάλυψε ότι....
κατά τα τελευταία 7 χρόνια δολοφονήθηκαν από άντρες 4.190 γυναίκες. Στις δολοφονίες αυτές που έγιναν στην περίοδο 2005-2011 και τελέσθηκαν για διάφορους λόγους όπως λόγους τιμής, φτώχεια, ανεργία, εξαπάτηση, εγκατάλειψη σπιτιού , χωρισμός, έλλειψη θέλησης για σεξουαλική επαφή, φαίνεται η θέληση των ανδρών για κυριαρχία πάνω στις γυναίκες. Στην αναφορά αναφέρεται ότι στα ανατολικά, νοτιοανατολικά και στην ενδότερη Ανατολία διαπράττονται με ρητορικές περί τιμής και εφαρμόζονται με αποφάσεις από οικογενειακά συμβούλια. Επίσης σε όλες τις περιοχές εντοπίστηκε ότι οι άντρες βλέπουν τις γυναίκες ως ένα περιουσιακό στοιχείο και ότι μέσω της βίας επιχειρούνε να επιβάλλουν την εξουσία τους.

ΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΠΕΘΑΝΑΝ 143 ΓΥΝΑΙΚΕΣ


Σύμφωνα με την αναφορά μέσα στους 8 μήνες του 2011 143 γυναίκες έπεσαν θύματα δολοφονιών. 76 ακόμη δέχτηκαν επιθέσεις εναντίον της ζωής τους. 82 περιπτώσεις βιασμών έφτασαν στο δικαστήριο. Η αναφορά τονίζει πως το 25% των κατηγορουμένων για τις δολοφονίες ήταν κάτω από 18 χρονών, το αντίστοιχο ποσοστό για την ηλικία 18-30 ήταν 24%, στους 31-40 ήταν 27%, στους 51-60 18% και στους 61-70 ήταν 6%. Από τα περιστατικά βίας που έγιναν κατά τους πρώτους 8 μήνες του 2011 το 16% ήταν περιστατικά σεξουαλικής βίας. Το πιο φοβερό στοιχείο είναι ότι το 88% των γυναικών που υπέστησαν φυσική ή σεξουαλική βία για λόγους όπως ντροπής, φόβου, από ανησυχία να μην ακουστεί, ή για λόγους τιμής και κουτσομπολιού, δεν προσφεύγουν ούτε στον συγγενικό τους κύκλο, ούτε σε συλλόγους, ούτε σε κρατικές υπηρεσίες. Οι περισσότερες δολοφονίες στο χρονικό διάστημα 2005-20011 τελέστηκαν κατά την χρονιά του 2009. Το 2007 δολοφονήθηκαν 1011 γυναίκες και το 2009 1126. 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου