Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Στην πυρά!!!!! (... τα ειδοποιητήρια της εφορίας)

Με το κάψιμο των ειδοποιητηρίων της έκτακτης εισφοράς και της εισφοράς αλληλεγγύης επισφραγίστηκε η πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα
το συνδικάτο οικοδόμων Ηλείας με το ΠΑΜΕ. Στους δρόμους βγήκαν χθες δεκάδες πολίτες του Πύργου για να διαδηλώσουν ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης και να δηλώσουν εμπράκτως ότι  «δεν πληρώνουμε νέα και παλιά χαράτσια».
Όπως σημειώνει και το...
συνδικάτο οικοδόμων «απέναντι σ’ αυτή την κατάσταση έχουμε καθήκον να αντιδράσουμε οργανωμένα. Για να μπορέσουμε να βάλουμε εμπόδιο στην εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης και των μονοπωλίων, για να ανοίξουμε το δρόμο για την ικανοποίηση των δικών μας αναγκών επιβάλλεται να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Δεν συμβιβαζόμαστε. Αρνούμαστε τη θανατική καταδίκη της ζωής μας. Σας καλούμε οργανωμένα να αρνηθούμε να πληρώσουμε τα χαράτσια».
πηγή: ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου