Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Γιατί; κύριε πρωθυπουργέ της Ελλάδος;

 Καταστρέφεις τον κοινωνικό ιστό αυτής της χώρας;
 Βγάζεις σε εφεδρεία και κατόπιν στην ανεργία τόσο κόσμο επιβαρύνοντας τον προϋπολογισμό και βάζοντας στην απελπισία τους πολίτες αυτής της χώρας;
 Θέλεις να την κάνεις ένα αποτρόπαιο πάρκο φωτοβολταϊκών δημιουργώντας ανεργία εξυπηρετώντας μόνο τις μεγαλοεταιρείες και τα Γερμανικά συμφέροντα;
 Ξεπουλάς τον φυσικό πλούτο αυτής της χώρας;
 Ξεπουλάς τα πάντα και θέλεις να μας κάνεις δούλους;
 Τα σύνορα της Ελλάδος τα έχεις κάνει ξέφραγο αμπέλι να αλωνίζουν οι Τούρκοι και οι λαθρομετανάστες με ότι συνεπάγεται αυτό σαν Έθνος και σαν Κράτος;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;


Προτάσεις:

 Υποστήριξε όλους τους Έλληνες πολίτες, αυτούς που τους εξαπατάς και σε ψήφισαν!
 Σεβασμό στον τουρισμό και την ομορφιά της πατρίδος μας χρησιμοποιώντας φωτοβολταϊκά μόνο όσα χρειάζονται για την ενεργειακή κάλυψη της χώρας με σχεδιασμό, με μέτρο και συναίνεση από τις τοπικές κοινωνίες.
 Κράτησε όλες τις κρίσιμες κερδοφόρες μονοπωλιακές επιχειρήσεις (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΕΑΒ).
 Εξασφάλισε την παιδεία, την υγεία, την αστυνομία και το στρατό.
 Όλες τις υπόλοιπες δημόσιες επιχειρήσεις που είναι επί το πλείστον ελλειμματικές ιδιωτικοποιησέτες και μεταβίβασέτες στους εργαζόμενους σε αυτές ώστε να έχουν την ευκαιρία να το παλέψουν να τις κάνουν κερδοφόρες και για να μην πάνε στην ανεργία επιβαρύνοντας αυτούς και τον προϋπολογισμό του κράτους.
 Φορολόγησε τις τράπεζες στο σύνολο του τζίρου τους και το χρηματιστήριο όπως έκανε η Ουγγαρία
 Εκμεταλλεύσου τον φυσικό πλούτο της χώρας έχοντας ένα καλό παράδειγμα από την Κύπρο και το Ισραήλ
 Δείξε πυγμή και αντρειοσύνη θωρακίζοντας τα σύνορα από τους λαθρομετανάστες, τους Τούρκους και τους οικονομικούς δυνάστες (ΔΝΤ, Γερμανία κλπ) που ως σύγχρονοι πειρατές απειλούν αρπάζουν και καταστρέφουν την χώρα μας (Ελλάδα μας) και τις ζωές μας (των Ελλήνων).

ΣΚΕΨΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΦΥΓΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ


Michel123

1 σχόλιο: