Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

«Ηλεκτρονικές Παγίδες» στήνουν το ελληνικό Π.Ν και η Π.Α για την stealth κορβέτα των Τούρκων

Πως και πως περιμένουν στο Πολεμικό Ναυτικό και στην Πολεμική Αεροπορία, οι Τούρκοι να βγάλουν «τσάρκα» στο Αιγαίο την τουρκικής κατασκευής κορβέτα τύπου Stealth της Milgem, την Heybeliada (F-511). Το Π.Ν. θέλει να διακριβώσει την ηλεκτρονική «υπογραφή» της Milgem, για καθαρά πρακτικούς λόγους. Τα ευρήματα θα τροφοδοτήσουν τα όπλα επιφανείας-επιφανείας του Ναυτικού ( Εxocet, Harpoon, Penguin) αέρος-επιφανείας (Exocet) της Αεροπορίας, που πλέον δεν θα έχουν να αντιμετωπίσουν ένα συμβατικό σκάφος, αλλά ένα σκάφος με έντονα χαρακτηριστικά VLO (Πολύ Χαμηλής Παρατηρησιμότητας).

Το ίδιο ισχύει και για την ανανέωση των δεδομένων στους λοιπούς αισθητήρες (ραντάρ επιφανείας, ραντάρ όγκο, καταύγασης κλπ.) των σκαφών του Π.Ν., αλλά και των υποβρυχίων, τα οποία είναι μεγίστης σημασίας ζήτημα να προσθέσουν στο αρχείο του το ηχητικό ίχνος της Milgem, το οποίο τώρα απουσιάζει.

Με ειδικά ηλεκτρονικά συστήματα απλωμένα στο Αιγαίο σε στεριά, θάλασσα και αέρα, το Π.Ν. και η Π.Α, αναμένουν την πρώτη επιχειρησιακή έξοδο της κορβέτας…H Heybeliada (F-511), θα παραδοθεί επίσημα στο τουρκικό Ναυτικό την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου και θα είναι επιχειρησιακά διαθέσιμη, ενώ όλα δείχνουν, ότι για να καυχηθεί η Τουρκία για τα επιτεύγματά της, θα στείλει το σκάφος στην Α. Μεσόγειο.

http://www.prionokordela.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου