Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Μεγάλες επιτυχίες για την ΟΠΚΕ Φαλήρου..Συνέλαβε Αλβανό που είχε διεθνές ένταλμα.Και 2 Αλγερινούς επαγγελματίες ληστές που είχαν επιχειρήσει να βιάσουν και μια γυναίκα.

Επιτυχίες στη δίωξη του κοινού εγκλήματος σημειώνει η ομάδα της ΟΠΚΕ Φαλήρου. Στις 15 Οκτωβρίου την νύχτα, έξω από το γνωστό στριπτιζάδικο αστυνομικοί συνέλαβαν Αλβανό παραβατικό που επέβαινε σε τζιπ για τον οποίο υπήρχε διεθνές ένταλμα σύλληψης. Κατά την έρευνα αποδείχτηκε ότι κατείχε μικροποσότητα κόκας, είχε πάνω του 1000 ευρώ ενώ στην έρευνα που έγινε σπίτι του, σε πολυτελές διαμέρισμα της Γλυφάδας, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι με σιγαστήρα.
Η ίδια ομάδα στις 17 Οκτωβρίου....
συνέλαβε στην Ερμού σεσημασμένο κλέφτη που είχε ρημάξει το κέντρο της Αθήνας. Ο εν λόγω έκανε επιδρομές σε αυτοκίνητα και αποσπούσε αξεσουάρ και ραδιοκασετόφωνα. Πάνω του βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και 3 χρυσοί σταυροί.

Τέλος η ΟΠΚΕ Φαλήρου το ξημέρωμα της Τετάρτης στη γραμμή τρόλεϊ Πατήσια-Κέντρο, σταμάτησε το τρόλεϊ και συνέλαβε 2 Αλγερινούς παραβατικούς που είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος της νυχτερινής γραμμής. Όπως προέκυψε τα Αλγερινά χέρια ήταν αυτά που έκλεβαν τους επιβάτες ενώ είχαν επιχειρήσει να βιάσουν γυναίκα επιβάτη. Η γυναίκα πήγε στην αστυνομία, κατήγγειλε το γεγονός και οι αστυνομικοί έκαναν μαζί της μία ακόμα διαδρομή μήπως τυχόν τους δει και τους αναγνωρίσει. Τελικά το παρ' ολίγον θύμα βιασμού είδε στα μάτια τους Αλγερινούς, τους υπέδειξε και αυτοί συνελήφθησαν. Στην τσέπη του ενός Αλγερινού βρέθηκε και μια...τανάλια. Εικάζεται ότι με αυτή χτυπούσε γυναίκες θύματα και ανήμπορες γριούλες για να τις ληστέψει.

crimesonair.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου