Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Το καλύτερο ψαράδικο στην Αυστραλία είναι ελληνικό.

Οι αρχαιότεροι ναυτικοί στη θάλασσα ιστορικά συναντώνται στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο Αιγαίο.
Η θάλασσα για τους Έλληνες είναι θα λέγαμε η ίδια τους η ζωή, με τους ψαράδες να αποτελούν ένα.... αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας μας. Το μεράκι αυτό, δεν θα μπορούσε να λείπει και από τους μετανάστες. Τρανή απόδειξη, οι Τζέρι Λιονάτος και Χρίστος Τσαουσίδης των οποίων το ψαράδικο αναδείχθηκε καλύτερο σε όλη την Αυστραλία για το 2010 (οι νικητές του 2011 θα ανακοινωθούν τον επόμενο χρόνο).
Οι δύο Έλληνες δεύτερης γενιάς αν και δεν έχουν την εμπειρία άλλων συναδέλφων τους, κατάφεραν να κερδίσουν μια μεγάλη διάκριση, με το ψαράδικο “Kingfisher Blue”, που βρίσκεται στην αγορά του Wheelers Hill να συγκεντρώνει 3.938 ψήφους. Ο διαγωνισμός διεξήχθη μέσω internet και διοργανωτής ήταν η Crisco Oil. Φυσικά, είναι και το μεγάλο φαβορί και για τη φετινή χρονιά. Ο γαλέος είναι το αγαπημένο τους θήραμα, αφού είναι το πιο δημοφιλή ψάρι στην Αυστραλία. Για την ιστορία, η Βικτώρια κρατά τα σκήπτρα στο γαλέο και υπάρχει μόνο σε αυτό το μέρος της Αυστραλίας.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου