Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ... ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟ!!!

ΚΑΤΣΕΛΗ : Το άρθρο 37 ήταν το δωράκι σε 4-5 μεγαλοεπιχειρηματίες ...Απο την κυβέρνηση!

Αυτοί επέβαλαν το άρθρο 37…

Προχθές ανεβάσαμε μια ανάρτηση με τον τίτλο Ποιος επέβαλε το άρθρο 37; Στο άρθρο αυτό υποθέσαμε ότι το άρθρο 37 επιβλήθηκε, όχι από την τρόϊκα, αλλά από το εσωτερικό της χώρας και κυρίως από τα κρατικοδίαιτα παράσιτα. Μετά από δύο ακριβώς ημέρες επαληθευτήκαμε πλήρως.

Συγκεκριμένα, στο twitter του γνωστού δημοσιογράφου Μιχάλη Ιγνατίου, διαβάζουμε: «Είναι κουραφέξαλα αυτά που ισχυρίζεται η κυβέρνηση για τις συλλογικές συμβάσεις. Ήταν «αυτοεκβιασμός», όχι απειλή από Βρυξάλλες – Ουάσιγκτον».  Ταυτόχρονα στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας… «ΤΟ ΠΑΡΟΝ», διαβάζουμε, ότι σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, η κ. Κατσέλη φέρεται να είπε στον κ. Παπανδρέου ότι το άρθρο 37 ήταν ρουσφέτι σε 4-5 μεγαλοεπιχειρηματίες.
www.olympia.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2011/10/37-4-5.html#ixzz1bcLjRqxu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου