Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Ο Γιώργος και η παρέα του διέλυσαν το ΠΑΣΟΚ, φτώχυναν το λαό, παρέδωσαν τη χώρα!

 
Ο Γιώργος Παπανδρέου υπήρξε άξιος διάδοχος της ελλειμματικής διακυβέρνησης Καραμανλή : παρέλαβε χρέος και θα παραδώσει χάος! Υπάρχει άλλωστε μια εμφανής αντιστοιχία μεταξύ των δύο γόνων : ο ανηψιός Καραμανλής ήρθε στην εξουσία με σύνθημα την επανίδρυση του κράτους , και ουσιαστικά διέλυσε το κράτος. Ο υιός Παπανδρέου διακήρυξε ότι θα τα αλλάξει όλα, και απέτυχε σε όλα. Οι δύο γόνοι των πατέρων της Μεταπολίτευσης εκπροσώπησαν ως πρωθυπουργοί την αποσύνθεση της μεταπολιτευτικής μας δημοκρατίας.

Η διαφορά μεταξύ τους είναι ότι ο Κ.Καραμανλής πρόλαβε και διέφυγε (σχετικά) νωρίς. Η ιστορία θα τον κρίνει πολύ αυστηρά – αλλά δεν θα τον καταδικάσει τόσο βαριά όσο τον Γ.Παπανδρέου. Ο τελεύταιος υπέγραψε ένα μνημόνιο με το οποίο παρέδωσε τα κλειδιά της χώρας στα χέρια ξένων και ταυτόχρονα θα του χρεωθεί η ουσιαστική και επίσημη χρεοκοπία της χώρας. Ήδη, το στίγμα που τον βαραίνει είναι τόσο βαθύ που παρασύρει μαζί του στον αφανισμό και την παράταξη της οποίας ηγείται – το πολιτικό, κοινωνικό κίνημα – που ο πατέρας του δημιούργησε.

Πράγματι, η Ν.Δ επιβίωσε της συντριπτικής ήττας που υπέστη υπό τον Κ.Καραμανλή. Το ΠΑΣΟΚ διαλύεται επί των ημερών της ηγεσίας του Γιώργου Παπανδρέου. Η κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου απετέλεσε εξ αρχής ένα υβριδικό μόρφωμα που δεν εξέφραζε τίποτε άλλο παρά μόνο μια παρέα ύπο τον Γιώργο Παπανδρέου και τα συμφέροντα που αυτή η παρέα εξυπηρετούσε. Η πολιτική αυτού του μορφώματος με το μνημονιακό μανδύα, στρεφόταν και στρέφεται ενάντια στις πατριωτικές καταβολές του ΠΑΣΟΚ και στα συμφέροντα των κοινωνικών στρωμάτων που αποτελούσαν πάντα την ραχοκοκαλιά του.
Αύριο Τετάρτη το Διευθυντήριο της Ευρωπαικής Ένωσης (Γερμανία-Γαλλία), ανακοινώνει τις αποφάσεις του στον ανύπαρκτο πρωθυπουργό της Ελλάδας που περιφέρεται πελιδνός στους διαδρόμους των Βρυξελλών άβουλος, μοιραίος και περιφρονιμένος από τους Ευρωπαίους.
Όποια απόφαση και αν του γνωστοποιήσουν είτε δηλαδή «κουρέψουν» το χρέος κατά 40%,50% ή 60%, η καταστροφή της χώρας ολοκληρώθηκε. Και αυτή ομολογήθηκε από τις προχθεσινές καθαρές δηλώσεις του διδύμου Μέρκελ-Σαρκοζί. Μας είπε δηλαδή το δίδυμο «εσείς σαν Ελληνική κυβέρνηση φροντίστε τα ελλειμματά σας, και εμείς σαν δανειστές  σας φροντίζουμε το χρέο σας». Αυτό σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει πως εσείς εξαθλιώστε  περισσότερο μέσα από επαχθέστερα μέτρα τον Ελληνικό λαό ώστε να πετύχετε πλεονασματικούς ετήσιους ισολογισμούς, και εμείς σας παίρνουμε ότι έχετε σε κινητή και ακίνητη περιουσία για να την πουλήσουμε σε όποια τιμή θέλουμε για να την διαχειριστούμε όπως εμείς αποφασίσουμε, υπηρετώντας ασφαλώς τα συμφέροντα τα δικά μας, και έτσι τελειώσαμε μαζί σας.
Αν αυτό δεν είναι εθνική ταπείνωση, παράδοση και ξεφτίλα της πατρίδας μας τότε τι άλλο είναι;
Υποσχέθηκε και δευσμεύτηκε σε όλους τους τόνους ο Γιώργος Παπανδρέου στον Ελληνικό λαό ως με την λεηλασία των εισοδημάτων σας που εγώ σας επιβάλλω θα σώσουμε την χώρα. Μετά από δύο χρόνια διακυβερνησής του βλέπει και ο πιο αφελής οπαδός του πως τσάκισε μεν την κοινωνία, φτώχυνε τους Έλληνες, χρεοκόπησε δε και παρέδωσε την χώρα.
Τώρα, αφού ολοκλήρωσε ο Γιώργος Παπανδρέου και η παρέα του την αποστολή τους, σαν κλασικοί εχθροί των Ελλήνων, τώρα αφού πέτυχαν η Ελλάδα για δεκαετίες να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι, τώρα προσφεύγουν σε ένα εμετικό τέχνασμα. Το τέχνασμα συνιστάται στο να καλεί τα άλλα κόμματα να ψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση (ενισχυμένη πλειοψηφία 180 βουλευτών) αλλιώς διαλύεται η Βουλή και πάμε σε εκλογές. Είναι καθαρό ότι ο ένοχος αναζητεί συνενόχους. Θεωρεί ο αφελής και μοιραίος ότι έτσι θα ξεμπερδέψει με την ιστορία και τις ευθύνες του. Σε λίγο διάστημα έρχεται η ώρα του λαού. Πιστεύω πως μέχρι το τέλος του χρόνου, ο Έλληνας θα κληθεί να ψηφίσει.
Είναι η ευκαιρία του κάθε πατριώτη να στείλει τον Γιώργο Παπανδρέου, την παρέα του, και τους συνεπείς υποστηρικτές του, οι οποίοι επικύρωναν με την ψήφο τους τον βιασμό της πατρίδας μας, στο κάλαθο  των απορριμμάτων της ιστορίας. Έχει πια εθνικό καθήκον ο κάθε Έλληνας χωριστά με την ψήφο του να μην εξαιρέσει κανένα από τις τεράστιες εθνικές ευθύνες τους.
Να καταψηφίσει βροντερά αυτό το μόρφωμα που καπηλέφθηκε  και στρέβλωσε το ΠΑΣΟΚ. Να καταλάβει δηλαδή ο κάθε Πασόκος ψηφοφόρος πως αυτό το θλιβερό συνοθήλευμα που παρίστανε την κυβέρνηση και τα βουλευτικά του στηρίγματα, δεν έχουν καμία σχέση με την υπερήφανη και πατριωτική μας παράταξη που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Αυτοί δεν είναι ΠΑΣΟΚ. ΠΑΣΟΚ είμαστε όλοι οι άλλοι.Όλοι εμείς που κρατήσαμε και κρατάμε με υπερηφάνεια την σημαία της παράταξης. Όλοι εμείς που περιφρουρήσαμε την ιδεολογική, πατριωτική, και κοινωνική ταυτότητα του ΠΑΣΟΚ.
Οι δυνάμεις αυτές προδομένες και απογοητευμένες παραμένουν και είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά σε γρήγορση. Από αυτές τις δυνάμεις θα αναγεννηθεί η παράταξη.Όλοι θα συναντηθούμε ξανά σε νέους αγώνες για να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας. Για να δώσουμε ξανά υπερηφάνεια στους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου