Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

"Ο κύκλος της κυβέρνησης έκλεισε"

Αρνητική είναι η θέση της ΝΔ απέναντι στη συμφωνία των Βρυξελλών για κούρεμα 50% του ελληνικού χρέους, έτσι όπως εκφράστηκε διά στόματος του προέδρου της, Αντώνη Σαμαρά.

Σε δήλωσή του σχετικά με τη συμφωνία της Συνόδου Κορυφής, ο κ. Σαμαράς υποστήριξε ότι το κούρεμα 50% του χρέους της χώρας μας, γυρίζει την Ελλάδα του 2020 πίσω στο 2009.


Υπογράμμισε ακόμη ότι η κυβέρνηση πανηγύρισε ήδη τέσσερις φορές στο πρόσφατο παρελθόν τη σωτηρία της Ελλάδας και τώρα πανηγυρίζει εκ νέου για το κούρεμα, το οποίο αρχικά απέρριπτε.


Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάλεσε αυτούς που....

είναι υπεύθυνοι για το «σημερινό ναύαγιο», όπως είπε, να μην «παριστάνουν τώρα τους ναυαγοσώστες». «Ο κύκλος αυτής της κυβέρνησης έκλεισε» σημείωσε, ενώ επισήμανε ότι η ΝΔ δεν θα δεχθεί την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας σε κανέναν.

Ακόμη, εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι πόροι του EFSF δεν ενισχύθηκαν επαρκώς και δεν διασφαλίζεται η αποτροπή της μετάδοσης της κρίσης.

 protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου