Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΠΛΙΤΕΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ

ΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ

Η κατοχική κυβέρνηση πήρε πολύ σοβαρά τις αντιδράσεις μαθητών κατά την διάρκεια των παρελάσεων σε αρκετές επαρχιακές πόλεις, λαμβάνοντας μέτρα για την αντιμετώπιση τους δείχνοντας έτσι τον πανικό της.

Καλούμε τους Περιφερειακούς Διευθυντές εκπαίδευσης να αγνοήσουν τις φασιστικές εντολές του υπουργείου και να αφήσουν τα σχολεία που
είχαν καταλήψεις να κατέβουν στις παρελάσεις.Έλληνες Οπλίτες, Ανθυπασπιστές και Αξιωματικοί μη διστάσετε να γυρίσετε το κεφάλι σας αντίθετα, σκεπτόμενοι την ''καμπάνα'' που σας περιμένει. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, κυρίως αν αναλογιστούμε οτί τέτοιες μέρες πριν χρόνια οι παππούδες μας σκοτώνονταν για να ζούμε εμείς ελεύθεροι.
Έλληνες Ανώτατοι Αξιωματικοί δείξτε την ελληνοψυχία σας και αγνοήστε τις φασιστικές διαταγές των υπαλλήλων της Μπίλντερμπεργκ για τιμωρία του στρατεύματος.

Δείχνουμε στους ''επίσημους'' ότι όταν θέλουμε μπορούμε να γίνουμε μια γροθιά ενωμένοι, όπως οι Έλληνες φίλαθλοι τις τελευταίες ημέρες.


Δίνουμε ένα ΕΙΡΗΝΙΚΟ μάθημα ασέβειας στους δοσίλογους και τα κομματόσκυλά τους.


ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΟΥΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΛΛΑ

υπενθυμίζουμε ΕΙΡΗΝΙΚΟΤΑΤΑ με αυτό τον τρόπο τους εγχώριους και τους διεθνείς νεοταξίτες ότι είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ, απόγονοι του Λεωνίδα του Παπαφλέσσα και του Μπικάκη, και δε θα διστάσουμε να βάλουμε τα κορμιά μας μπροστά σε όποιον θελήσει να καταλύσει το Ελληνικό Σύνταγμα, υπηρετώντας έτσι την ακροτελεύτια διάταξή του.

http://toxoneftiri.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου