Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Έκλεισαν 3.000 βιοτεχνίες στη περιοχή της Θεσσαλονίκης μέσα σε δυο χρόνια

Σοκαριστικά τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παπαδόπουλος και είναι ενδεικτικά της κρίσης που περνάει το εμπόριο.

Για την ακρίβεια, 2.920 είναι οι βιοτεχνικές επιχειρήσεις που κατέβασαν ρολά στη Θεσσαλονίκη τη διετία 2010-2011 ενώ 18 μεταποιητικές, επέλεξαν, ως ύστατη διέξοδο, την υπαγωγή τους στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα (έντεκα πέρυσι και επτά φέτος)...


Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον κύριο Παπαδόπουλο...

σημαντικά μειωμένες είναι οι εγγραφές φέτος στο ΒΕΘ σε σχέση με πέρσι. Φέτος άνοιξαν 692 επιχειρήσεις ενώ πέρσι 1002.

Ο κύριος Παπαδόπουλος είπε ότι ο προϋπολογισμός του 2012 απαξιώνει κάθε επιχειρηματική πρωτοβουλία και πως «σταδιακά η πλειονότητα των Ελλήνων φορολογούμενων, συμπεριλαμβανομένων και των μέχρι σήμερα συνεπών θα οδηγηθούν, σε οριστική στάση πληρωμών».


«Οι Έλληνες πολίτες έρχονται αντιμέτωποι με μία σωρεία, «ευρηματικών» χαρατσιών και δεν έχουν τίποτε άλλο να δώσουν» συμπλήρωσε.


Σε ερώτηση για τις πρόσφατες συλλήψεις επιχειρηματιών που οφείλουν στο δημόσιο, είπε ότι μπορεί να υπάρχουν και περιπτώσεις επιχειρηματιών που σκοπίμως δεν πληρώνουν, ωστόσο υπάρχουν και άλλοι που άδικα «στήνονται στον τοίχο και διαπομπεύονται», καθώς δεν έχουν τη δυνατότητα, εκ των πραγμάτων, να πληρώσουν αυτά που χρωστάνε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου