Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Απαίτηση για την άμεση επαναφορά του Πάνου Καμμένου στην ΚΟ της ΝΔ.

Προς τον Προεδρο της ΝΔ

Αξιοτιμε κύριε Αντώνη Σαμαρά
Στην πρόσφατη επίδοση ψηφου εμπιστοσυνης στην παρανομη κατα το συνταγμα μεταβατικη κυβερνητικη Παπαδήμου ο Βουλευτής Πάνος Καμμένος ακολουθόντας το νόμιμο δικαίωμα της ψήφου κατα συνείδηση καταψήφισε μια κυβερνηση στην οποία κακώς δοθηκε ψήφος εμπιστοσύνης απο την ΝΔ. Η διαγραφή του από την ΚΟ της ΝΔ ήταν μια λανθασμένη ενέργεια καθώς ο εν λόγω πολιτικός είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις του εκλογικού σώματος. Σε μια περίοδο που το κόμμα της ΝΔ προσδοκά την.....
αυτοδυναμία είναι αυτοκτονια η τιμωρία αξιόμαχων στελεχων της παράταξης.

Εχοντας πληρη γνωση των κρισιμης χρονικης περιοδου που διανύει η Ελλάδα μας , Απαιτούμε:
- Την άμεση επαναφορά του βουλευτή Πάνου Καμμένου στην ΚΟ της ΝΔ.
- Την προστασία του απο τις ύπουλες επιθεσεις τις οποιες δέχεται από στελέχη του ΠΑΣΟΚ ( πχ Παπακωνσταντίνου ).
- Την τοποθέτηση του Πάνου Καμμένου σε εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας.
- και την δικαστική διερεύνηση των καταγελλιών του βουλευτή οταν έρθει η ΝΔ στην εξουσία


Ιωάννης Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου