Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΪΤΖ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ.... ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΒΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ!

Μπορεί να μας λένε μονίμως πως δεν υπάρχει φράγκο και πως κινδυνεύουν να μην πάρουν τις συντάξεις Έλληνες που με τις εισφορές τους κράτησαν και τα ταμεία και αυτή την περιβόητη... δημόσια υγεία, αλλά είναι εξοργιστικό να βγαίνουν ειδικά βανάκια του υπουργείου Υγείας, στην Ομόνοια, για να κάνουν ειδικές εξετάσεις σε λαθρομετανάστες προκειμένου να διαπιστωθεί εαν είναι φορείς του Έιτζ
(τους οποίους προφανώς και αν διαπιστωθεί πως είναι φορείς, τους περιθάλπτουμε κιόλας)! Στη φωτογραφία ο γιατρός Ευάγγελος Λιάπης εξετάζει έναν λαθρομετανάστη, στην πλατεία Ομονοίας, ενώ ένας ακόμη περιμένει τη σειρά του. Τα στοιχεία των Ηνωμένων Εθνών για το 2009 έδειχναν πως 11.000 άτομα έπασχαν απο τον ιό του Έιτζ. Αυτοί οι αριθμοί όμως αλλάζουν... Τους πρώτους 5 μήνες του 2010 στην Ελλάδα παρουσιάστηκαν 255 νέες περιπτώσεις πασχόντων απο Έιτζ. Την ίδια περίοδο για το 2011 οι περιπτώσεις ανέβηκαν στις 384 (αύξηση δηλαδή πάνω απο 50% από το 2009!). Οι προβλέψεις μάλιστα ανεβάζουν το ποσοστό στο 60%, μέχρι το τέλος του 2011! Για να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει και πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση, η ετήσια αύξηση κρουσμάτων στις ΗΠΑ είναι μόλις 7%!

Φυσικά μπορείτε να αντιληφθείτε πόσο έχουν "συμβάλει" οι λαθρομετανάστες και σε αυτό τον τομέα, καθώς οι εξ Αφρικής ειδικά λαθρομετανάστες είναι φορείς του ιού στην πλειοψηφία τους! Αλλά θέλουν κυνήγι με βρεγμένες σανίδες και κάτι "ευϋπόληπτοι" πολίτες που τρέχουν στις αφρικανές πόρνες, αδιαφορώντας για το τι ασθένειες κουβαλάνε πάνω τους και μετά επιστρέφουν στις οικογένειές τους, παριστάνοντας τους καλούς οικογενειάρχες! Άλλωστε γύρω απο την Ομόνοια όλα τα ξενοδοχεία των στενών "δουλεύουν" με τέτοιες περιπτώσεις και φυσικά η πολιτεία και οι αρχές της κάνουν πως δεν βλέπουν! 
stoxos.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2011/11/blog-post_2626.html#ixzz1dfYtvOXq

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου