Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. . . . . ΕΡΧΕΤΑΙ . . .

Φίλες και φίλοι,

Τα τελευταία 2 χρόνια η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Αυτή είναι μια πραγματικότητα αναμφισβήτητη.
 Εκείνο όμως που είναι ακόμη χειρότερο, είναι ότι το μέλλον προβλέπεται ακόμη πιο δυσοίωνο, εάν συνεχίσουμε να παραμένουμε απλοί θεατές στην φαρσοκωμωδία που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας τον τελευταίο καιρό.
Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει καμιά διάθεση τόσο από το ντόπιο πολιτικό μας σύστημα, όσο και από τις «διεθνείς αγορές», να διορθώσει ή να αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο. Τουναντίον μάλιστα. Και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά από τις εξελίξεις.

«Μπορεί ν’ αλλάξει ή να ανατραπεί όλο αυτό; Και αν ναι, πως και....
από ποιούς;»

Και η απάντηση κατ’ αρχάς, είναι: ΝΑΙ. ΜΠΟΡΕΙ !!!

Αλλά όποια αλλαγή πρόκειται να γίνει, θα γίνει από εμάς τους πολίτες. Γι’ αυτό αναλάβαμε πρωτοβουλία εμείς προς αυτήν την κατεύθυνση. Γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η ευθύνη για το μέλλον αυτής της χώρας θα κριθεί από την ενεργό πλέον δράση όλων των πολιτών της.

Η Ένωση Ελλήνων Πολιτών έχει ήδη δημιουργήσει 4 προγράμματα δράσης που έχουν σαν στόχο, όχι απλά να απεγκλωβίσουν τη χώρα από τη σημερινή κατάσταση αλλά ενώνοντας όλους τους Έλληνες να φέρουν τη χώρα μας στην κορυφή του κόσμου.

Για να πετύχει όμως όλο αυτό το πλάνο πρέπει πρώτα απ’ όλα να ενισχύσουμε την ανάπτυξη και την ελληνική επιχειρηματικότητα. Αυτό πετυχαίνεται κατ’ αρχάς με την καταγραφή όλων των ελληνικών επιχειρήσεων ή εν πάση περιπτώσει, όλων των επιχειρήσεων ελληνικών συμφερόντων. Αυτή είναι η πρώτη αποστολή του www.stirizwtinellada.gr .

Να καταγράψει πρώτα, και πριν απ’ όλα όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις, και κατόπιν να ξεκινήσει μια τεράστια καμπάνια με όλους τους διαθέσιμους τρόπους. Η καμπάνια αυτή θα στοχεύει τόσο τον απλό καταναλωτή, όσο και τον μεγαλοεπιχειρηματία. Θα απευθύνεται τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Αυτή η διαδικασία θα γίνει με πολύ γρήγορες κινήσεις αφού η αγορά δεν έχει άλλο χρόνο να περιμένει.
Γιατί επιλέξαμε το internet και την χρήση της συγκεκριμένης ιστοσελίδας;

Η απάντηση είναι απλή. Οργανώνοντας την κίνηση που περιγράψαμε πιο πάνω, ψάχναμε να βρούμε τρόπο να προσεγγίσουμε όλες τις επιχειρήσεις στην ελληνική επικράτεια. Εκεί αντιμετωπίσαμε το πρώτο πρόβλημα. Καταλάβαμε ότι θα χρειαζόμασταν πολλά άτομα, ή ομάδες, διασκορπισμένες και στους 52 νομούς της χώρας. Αυτό όμως είχε τα εξής προβλήματα:

Μεγάλο κόστος
Δύσκολος, χρονοβόρος, και ακριβός ο τρόπος συνεννόησης μεταξύ των ανθρώπων αυτών.
Υπήρχε σοβαρός κίνδυνος η χρονοτριβή αυτή να είναι εις βάρος του όλου εγχειρήματος και έτσι ν’ αποτύχει, με αποτέλεσμα να χαθεί μια σοβαρή ελπίδα ανάκαμψης της ελληνικής αγοράς και οικονομίας.

Η λύση στο παραπάνω πρόβλημα ήταν το internet! Γιατί πολύ απλά είναι προσβάσιμο σε πάρα πολύ κόσμο (σχεδόν σε όλους). Έχει χαμηλότερο κόστος λειτουργίας και συντήρησης σε σχέση με την λύση των πολλών συνεργατών που περιγράψαμε πιο πάνω, και τέλος μπορεί κανείς σχετικά εύκολα, τόσο να το ελέγχει όσο και να το διαχειρίζεται.

Έτσι δημιουργήσαμε το www.stirizwtinellada.gr

Τι περιμένει το Stirizwtinellada.gr από τους έλληνες ;

Αυτό που περιμένουμε είναι να το αγκαλιάσετε σαν δικό σας παιδί, να το διαδώσετε και να το κάνετε γνωστό σε όσους περισσότερους μπορείτε, ώστε να μεγαλώσει, να γιγαντωθεί και ν’ αποκτήσει δύναμη. Να το στηρίξετε, γιατί αυτό θα είναι το εφαλτήριο για την ανάπτυξη που απεγνωσμένα ζητάμε όλοι εμείς οι έλληνες πολίτες, και που μάταια μας υπόσχονται τόσον καιρό οι πολιτικοί μας.

Κρατήστε το μακριά από κάθε κομματική σημαία ή ταυτότητα, γιατί δεν έχει να κάνει με αυτά. Είναι γεννημένο από τους έλληνες, και σκοπός του είναι να υπηρετεί έλληνες.
Τι πρέπει να περιμένουν οι έλληνες από το Stirizwtinellada.gr ;

Να κάνει όλα όσα υπόσχεται. Δηλ. να επιστρέψει όλα αυτά τα κεφάλαια που τα τελευταία χρόνια φεύγουν ανεξέλεγκτα εκτός της χώρας. Να στρέψει το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού στα ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες και να τα κάνει πρώτη επιλογή του κάθε καταναλωτή. Να επανακτήσει την χαμένη εμπιστοσύνη της η ελληνική αγορά παγκοσμίως, ν’ ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας και να ξεκινήσουν οι επενδύσεις ξανά στην χώρα μας. Το πώς θα το καταφέρουμε αυτό, το περιγράψαμε λίγο πιο πάνω, αλλά και σε άλλα κείμενα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας.
Γιατί η συνδρομή των 20 ευρώ;

Αυτό το ερώτημα το έχουμε αντιμετωπίσει κατά κόρον και η απάντησή μας σε όλους είναι κοινή.

Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε όλο αυτό να το κάνουμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Και μάλιστα επιμέναμε σ’ αυτό. Βάζοντας όμως κάτω τα νούμερα είδαμε ότι το όλο εγχείρημα είναι αρκετά δαπανηρό. Μέρος αυτής της δαπάνης το καλύπτουμε ήδη εμείς με έξοδα δικά μας. Ωστόσο οι δυνάμεις μας είναι συγκεκριμένες και όχι αρκετές για να το πάμε εκεί που του αρμόζει. Θυμηθείτε ότι πρόκειται να γίνει τεράστια καμπάνια γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες. Θα βομβαρδιστεί η αγορά από παντού για το θέμα αυτό. Ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, τύπος κ.λ.π. Εσείς πιστεύετε ότι με τα 20 ευρώ που δίνει η κάθε επιχείρηση αυτό που σας περιγράφουμε είναι εφικτό;
Σας πληροφορούμε λοιπόν πως όχι. Δεν μπορεί να γίνει όλο αυτό το project με αυτό το ποσό. Υπάρχουν όμως επιχειρηματίες που θέλουν και να βοηθήσουν και να επενδύσουν σ’ αυτό που κάνουμε γιατί το πιστεύουν.
Σας πληροφορούμε λοιπόν ότι αυτοί συμμετέχουν στην προσπάθειά μας με μεγαλύτερα κεφάλαια. Εμείς απλά θέσαμε ως ελάχιστη συνδρομή που θα μπορεί να μας βοηθήσει στα πρώτα μας βήματα το ποσό των 20 ευρώ, γιατί πιστεύουμε ότι: α) είναι ποσό που μπορεί να το δώσει κάθε επιχειρηματίας και β) είναι αρκετό για να μας βοηθήσει στα πρώτα μας βήματα.
Άμεσα αποτελέσματα αναμένουμε να έχουμε πολύ σύντομα, ενώ από το 2012 και με την παράλληλη εφαρμογή στο σχέδιο που αφορά τη τεχνολογική ανάπτυξη της χώρας, η ελληνική οικονομία θα πετύχει ρυθμούς ανάπτυξης πάνω από 8% και ανεργία κάτω του 10%.

Όμως σε τελική ανάλυση, όλα εξαρτώνται από ΕΣΑΣ !!!

Χωρίς δισταγμούς και υστεροβουλίες πάρτε την απόφαση να κάνετε κι εσείς κάτι καλό για την πατρίδα σας.

Στηρίξτε την προσπάθεια αυτή!

Κάντε την γνωστή παντού!
Εργαζόμαστε για το καλό της χώρας μας και ελπίζουμε να έχουμε ανταπόκριση σε αυτό το κάλεσμα.
Καταχωρηθείτε τώρα στον κατάλογό μας και γίνετε άμεσα μέλος της προσπάθειας αυτής.

Για όποιες ερωτήσεις – απορίες έχετε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Με αδερφικούς χαιρετισμούς

Ένωση Ελλήνων Πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου