Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

"Συμφωνία χωρίς να θιγεί η εθνική κυριαρχία" πέτυχε με το ΔΝΤ η Ουγγαρία

Το ουγγρικό υπουργείο Οικονομίας ανακοίνωσε ότι η χώρα θα επιδιώξει ισότιμη συμφωνία με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για να υπάρξει ένα νέο σχέδιο βοήθειας με στόχο «να υποστηριχθεί η οικονομική χωρίς να θιγεί η εθνική κυριαρχία».

«Η συνεργασία θα αυξήσει, και δεν θα....

υποβαθμίσει, την οικονομική και χρηματοοικονομική κυριαρχία» της χώρας, υποστήριξε το υπουργείο Οικονομικών, προσθέτοντας ότι αυτό που ζητεί δεν είναι τόσο πιστώσεις αλλά «μία εγγύηση, ένα προληπτικό μέτρο, που θα αυξήσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών στην Ουγγαρία».

Οι αντιδράσεις των αγορών ήταν άμεσες και θετικές. Το φιορίνι, που είχε εξασθενήσει τις τελευταίες εβδομάδες, ανατιμήθηκε ανοδικά μετά την ανακοίνωση, φθάνοντας στην ισοτιμία 1:308,93 (από 1:314,99).


Ταυτόχρονα, τα ασφάλιστρα κινδύνου (CDS) μειώθηκαν επίσης από τις 607 μονάδες στις 592, ενώ ο δείκτης BUX του χρηματιστηρίου της Βουδαπέστης κατέγραψε άνοδο 3,76%, στις 17.359 μονάδες.


Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου