Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Τα λαμόγια της Goldman Sachs κατέστρωσαν το σχέδιο της Ελληνικής χρεοκωπίας σε απόσταση αναπνοής από την Βουλή των Ελλήνων!

"Δείπνο κερδοσκόπων στη Μεγάλη Βρεττανία": To χοντρό κερδοσκοπικό παιχνίδι που διαδραματίστηκε το τελευταίο διάστημα με θύμα τα ελληνικά ομόλογα περιγράφουν οι Financial Times έχοντας ως επίκεντρο ένα μυστικό δείπνο της Goldman Sachs στην Αθήνα με δέκα πελάτες της. Την ίδια ώρα, οι αμερικανικές αρχές ερευνούν άλλο ένα δείπνο εκπροσώπων hedge funds μεταξύ των... οποίων και του γνωστού επενδυτή Τζορτζ Σόρος με μενού το σορτάρισμα (δηλαδή τις ανοιχτές πωλήσεις) ελληνικών ομολόγων και μετοχών της Εθνικής Τράπεζας. Όπως αναφέρει η έγκυρη βρετανική εφημερίδα και αναδημοσιεύει το euro2day, το δείπνο στο roof garden του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάννια -με την πανοραμική θέα της Ακρόπολης στο βάθος- διοργανώθηκε για 10 τραπεζίτες, διαχειριστές κεφαλαίων και διαχειριστές hedge funds και αφορούσε το μέλλον της ελληνικής οικονομίας και φυσικά το πώς θα βγάλουν λεφτά από αυτό.

Ελεύθερος τύπος, 6.3.2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου