Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2011

Κοινωνικά Παντοπωλεία σε 16 πόλεις

Αύριο Τετάρτη, ολοκληρώνεται σε 15 πόλεις της Ελλάδας η δράση «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα» της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, σε μια προσπάθεια να στηρίξουμε αυτές τις γιορτές συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Σε κεντρικά σημεία των πόλεων δημιουργούμε κοινωνικά παντοπωλεία ώστε να....
προσφέρουμε τις δωρεές που συγκεντρώσαμε και να δώσουμε λίγες στιγμές χαράς στους συνανθρώπους μας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της δράσης, η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή καθώς έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 3672 τμχ (είδη διατροφής, υγείας, παιχνίδια και ρουχισμό) τα οποία θα παραδοθούν αύριο σε άπορες οικογένειες αλλά και σε εκπροσώπους του Συλλόγου Το Χαμόγελο του Παιδιού, των Γιατρών του Κόσμου αλλά και της Praksis.
Νιώθουμε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που στήριξαν αυτή την προσπάθεια και παράλληλα καλούμε όσους έχουν τη δυνατότητα, να προσέλθουν αύριο στα σημεία που έχουν οριστεί προκειμένου να στηρίξουμε την προσπάθεια με περισσότερα αγαθά.

Μπορείτε να δείτε τα αγαθά τα οποία συλλέγουμε από την ιστοσελίδα xmassmiles.gr καθώς και να ενημερωθείτε για τις δωρεές μέχρι σήμερα.
H δράση «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα», θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου με κεντρική εκδήλωση στην Αθήνα.

Αναλυτικά οι πόλεις και τα σημεία συνάντησης:

ΑΡΤΑ – Πλατεία Αγ. Δημητρίου
ΒΟΛΟΣ – Παραλία, Άγαλμα Ελευθερίας (Παν.Θεσσαλίας)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Πλατεία Ευόσμου
ΙΩΑΝΝΙΝΑ – Κεντρική Πλατεία
ΚΑΛΑΜΑΤΑ – Κεντρική Πλατεία
ΚΑΣΤΟΡΙΑ – Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας
ΚΟΜΟΤΗΝΗ – Κεντρική Πλατεία
ΛΑΡΙΣΑ – Κεντρική Πλατεία (Περίπτερο Δήμου)
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – Μακρή & Ντολμά γωνία (πεζόδρομος)
ΜΥΤΙΛΗΝΗ – Κεντρική Πλατεία Σαπφούς
ΝΑΥΠΛΙΟ – Πλατεία Ευαγγελιστρίας
ΠΑΤΡΑ – Πλατεία Τριών Συμμάχων
ΡΕΘΥΜΝΟ
ΧΑΝΙΑ – Πλατεία Αγοράς
ΑΓΡΙΝΙΟ – Τα αγαθά θα παραδοθούν στην τοπική εκκλησία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου