Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Μανιάτης: Υπάρχει πετρέλαιο στην Ελλάδα

«Πετρέλαιο υπάρχει και οι Έλληνες δεν θα απογοητευτούν», δηλώνει σε συνέντευξή του ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία για τις έρευνες αναζήτησης υδρογονανθράκων στη χώρα μας.

Ο κ. Μανιάτης αναφερόμενος στις σεισμικές έρευνες σε Ιόνιο και Νότια Κρήτη, τονίζει ότι είναι κόστους 20-30 εκ. ευρώ, αλλά γίνονται με...
μηδενικό κόστος για το ελληνικό δημόσιο και το ενδιαφέρον από ξένες εταιρίες είναι μεγάλο. υποστηρίζει ότι «αν προσθέσουμε και τα ενθαρρυντικά στοιχεία από τις γνωστές θαλάσσιες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, τότε δικαιούμαστε να είμαστε αισιόδοξοι».

Σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής ο κ. Μανιάτης επιβεβαίωσε το ισραηλινό ενδιαφέρον για γεωτρήσεις στον ελληνικό χώρο, αναφέροντας μάλιστα ότι τα κοιτάσματα Κύπρου, Ισραήλ και Ελλάδας αποτελούν για τα τελευταία 20 χρόνια τη μοναδική νέα πηγή πόρων της Ευρώπης.

Ο υφυπουργός τονίζει ότι η ΑΟΖ αποτελεί μία σπουδαία θεσμική παρέμβαση για τη διασφάλιση των εθνικών κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, ενώ δεν απαιτείται κήρυξη ΑΟΖ για την εκμετάλλευση των υποθαλάσσιων κοιτασμάτων υδρογονανθράκων.


http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου