Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Ενδιαφέρον Ισραηλινών και Αμερικανών για πετρέλαιο στην Ελλάδα

Μια Iσραηλινή εταιρεία έχει διερευνήσει την πιθανότητα, να πραγματοποιήσει έρευνες για πετρέλαιο ή φυσικό αέριο νότια της Κρήτης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα Ντάνιελ Σμιθ, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον αμερικανικών επιχειρήσεων για την άντληση υδρογονανθράκων, στα ανοιχτά των ακτών της Κρήτης και στο Ιόνιο Πέλαγος. Εκπρόσωποι του Ομίλου Delek επισκέφθηκαν την Ελλάδα το καλοκαίρι για να διερευνήσουν τη δυνατότητα συγκρότησης μιας εξέδρας πετρελαίου νότια της Κρήτης.
Επίσης ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα είπε ότι αρκετές αμερικανικές εταιρείες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, για την αναζήτηση ορυκτών καυσίμων από την ελληνική ακτογραμμή. Ο Ντάνιελ Σμιθ φέρεται να δήλωσε ότι, “υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου