Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

«Καλή χρεοκοπία» .. εύχονται στην Ελλάδα Σκοπιανοί φίλαθλοι

«Καλή χρεοκοπία» .. εύχονται στην Ελλάδα Σκοπιανοί φίλαθλοιΜια νέα πρόκληση κατά της Ελλάδας κατεγράφη στα Σκόπια, αυτή τη φορά από οπαδούς (!) ποδοσφαιρικής ομάδας. Οι οπαδοί της Βαρντάρ, της κατά τεκμήριο μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής ομάδας των Σκοπίων, ανήρτησαν χθες το απόγευμα, κατά τη διάρκεια αγώνα του πρωταθλήματος Βαρντάρ – Μπρεγκάλνιτσα, πανό με ανθελληνικό περιεχόμενο. Όχι υβριστικό, αλλά απίστευτα προκλητικό, καθώς έγραφε (στα αγγλικά) : «Ευχόμαστε στην Ελλάδα καλή νέα … χρεοκοπία» !
Το περιστατικό μάλιστα πήρε μεγάλη δημοσιότητα σήμερα καθώς έγινε πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα των Σκοπίων «Ουτρίνσκι Βέσνικ» και μέσω αυτής έκανε το γύρο του κόσμου από τα διεθνή ΜΜΕ.

ΠΗΓΗ: protothema.fe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου