Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Στηρίζουμε την Ελλάδα και την ελληνική αγορά...

Φίλε (η) επαγγελματία,

Η κρίση στην Ελλάδα έφτασε στο απροχώρητο. Όπως όλοι βλέπουμε, η πολιτική ηγεσία της χώρας μας αλλά και της Ευρώπης γενικότερα, δεν έχει ούτε την ικανότητα αλλά ούτε την διάθεση να την αντιμετωπίσει. Επομένως ήρθε η ώρα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Μόνο
ΕΜΕΙΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να ανατρέψουμε το αρνητικό κλίμα αυτό.

Γι αυτό αναλάβαμε πρωτοβουλία προς αυτήν την κατεύθυνση. Γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η ευθύνη για το μέλλον αυτής της χώρας θα κριθεί από την ενεργό πλέον δράση όλων των........

πολιτών της.

Η Ένωση Ελλήνων Πολιτών έχει ήδη δημιουργήσει 4 προγράμματα δράσης που έχουν σαν στόχο, όχι απλά να απεγκλωβίσουν τη χώρα από τη σημερινή κατάσταση αλλά και να μας ευαισθητοποιήσουν όλους (πολίτες, φορείς, οργανισμοί κ.λ.π.), έτσι ώστε μέσω της ελληνικής καταναλωτικής δύναμης, να στραφούν 30 δις ευρώ ετησίως πίσω στην ελληνική παραγωγή, τα οποία μέχρι σήμερα φεύγουν στο εξωτερικό μέσω των πολυεθνικών εταιριών. Τα οφέλη της συγκεκριμένης δράσης θα είναι η άμεση μείωση της ανεργίας (υπολογίζεται ότι θα υποχωρήσει κάτω από το 10%), ενώ παράλληλα η ελληνική οικονομία θα μπει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Για το λόγο αυτόν καταστρώσαμε ένα σχέδιο δράσης για να επιτύχουμε τον παραπάνω στόχο. Εν ολίγοις, η συγκεκριμένη δράση χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες:


1) Διαδικτυακή -επικοινωνιακή.

2) Ομάδα παρουσιάσεων.
3) Ομάδες ενημέρωσης μέσω διανομής εντύπων.

Περισσότερα για τον τρόπο ανάπτυξης του σχεδίου μας μπορείτε να διαβάσετε στο
www.stirizwtinellada.gr . Όλο αυτό το σχέδιο μέχρι στιγμής χρηματοδοτείται από εμάς τους ίδιους. Όπως καταλαβαίνεις τα κεφάλαιά μας είναι περιορισμένα και ίσως όχι τόσο ικανά ώστε να μας εξασφαλίσουν την επιτυχία του προγράμματος αυτού. Ως εκ τούτου λοιπόν κάθε οικονομική βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη, αφού θα μας φέρει πιο κοντά στον προαναφερθέντα στόχο. Εθελοντικά λοιπόν ζητούμε από κάθε επιχειρηματία να συνεισφέρει στην Ένωση Ελλήνων Πολιτών με οποιοδήποτε ποσό μπορεί. Περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο που μπορείτε να βοηθήσετε μπορείτε να ζητήσετε στο E-mail: stirizetinellada@gmail.com

Πριν όμως απ’ όλα και πρώτη προτεραιότητα έχει η καταγραφή όλων των ελληνικών επιχειρήσεων, ή εν πάση περιπτώσει, όλων των επιχειρήσεων ελληνικών συμφερόντων. Αυτό το κάνουμε μέσα από την ιστοσελίδα
www.stirizwtinellada.gr .

Σχεδόν παράλληλα ξεκινάει και μια τεράστια καμπάνια με όλους τους διαθέσιμους τρόπους (ΜΜΕ, internet, ραδιόφωνο, εφημερίδες, περιοδικά και άλλα έντυπα, κ.λ.π.). Η καμπάνια αυτή θα στοχεύει τόσο τον απλό καταναλωτή, όσο και τον επιχειρηματία. Αυτή η διαδικασία θα γίνει με πολύ γρήγορες κινήσεις αφού η αγορά δεν έχει άλλο χρόνο να περιμένει.


Γι’ αυτό αν έχεις κι εσύ μια επιχείρηση και θέλεις να συμμετάσχεις σε όλη αυτήν την κίνηση που κάνουμε, και να ωφεληθείς απ’ αυτήν μπορείς να επισκεφτείς το www.stirizwtinellada.gr και να εγγράψεις την επιχείρησή σου στον κατάλογό μας.


Η διαδικασία είναι πολύ απλή:


1) Μ’ έναν οποιοδήποτε explore (ie, Mozilla, chrome, safari, opera κ.λ.π) ανοίγεις την διεύθυνση:
www.stirizetinellada.gr
2) Επιλέγεις από το μενού το κουμπί «Κατάλογος επιχειρήσεων» ή από τον χάρτη που βλέπεις στην επιλογή «Χάρτης» τον Νομό που ανήκεις.
3) Κάτω από τον τίτλο «Επιχειρήσεις ελληνικών συμφερόντων» επιλέγετε «Νέα καταχώρηση» και αρχίζετε να βάζετε τα στοιχεία σας και τα στοιχεία της επιχείρησής σας όπως ζητούνται στα ανάλογα πεδία. Τόσο απλά !

Όσες περισσότερες ελληνικές επιχειρήσεις καταγραφούν τόσο περισσότερη δύναμη αποκτάει αυτή η κίνηση, άρα τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να πετύχει! Γι’ αυτό μην αργείς !!! Γίνε ΤΩΡΑ μέλος του
www.stirizwtinellada.gr και στήριξε την δική σου επιχείρηση!!!

Αυτό που περιμένουμε από σένα είναι να το αγκαλιάσεις σαν δικό σου παιδί, να το διαδώσεις και να το κάνεις γνωστό σε όσους περισσότερους μπορείς, ώστε να μεγαλώσει, να γιγαντωθεί και ν αποκτήσει δύναμη. Να το στηρίξεις, γιατί αυτό θα είναι το εφαλτήριο για την ανάπτυξη που απεγνωσμένα ζητάμε όλοι εμείς οι έλληνες πολίτες, και που μάταια μας υπόσχονται τόσον καιρό οι πολιτικοί μας.


Κρατήστε το μακριά από κάθε κομματική σημαία ή ταυτότητα, γιατί δεν έχει να κάνει με αυτά. Είναι γεννημένο από τους έλληνες, και σκοπός του είναι να υπηρετεί έλληνες.


Άμεσα αποτελέσματα αναμένουμε να έχουμε πολύ σύντομα, ενώ από το 2012 και με την παράλληλη εφαρμογή στο σχέδιο που αφορά τη τεχνολογική ανάπτυξη της χώρας, η ελληνική οικονομία θα πετύχει ρυθμούς ανάπτυξης πάνω από 8% και ανεργία κάτω του 10%.


Όμως σε τελική ανάλυση, όλα εξαρτώνται από ΕΣΑΣ !!!


Χωρίς δισταγμούς και υστεροβουλίες πάρτε την απόφαση να κάνετε κι εσείς κάτι καλό για την πατρίδα σας.


Στηρίξτε την προσπάθεια αυτή!


Κάντε την γνωστή παντού!


Εργαζόμαστε για το καλό της χώρας μας και ελπίζουμε να έχουμε ανταπόκριση σε αυτό το κάλεσμα.


Καταχωρηθείτε τώρα στον κατάλογό μας και γίνετε άμεσα μέλος της προσπάθειας αυτής.


Για όποιες απορίες-ερωτήσεις πιθανόν να έχεις, μπορείς ν’ απευθυνθείς είτε στο
www.stirizwtinellada.gr είτε στο e-mail: enosi_ellinon_politon@yahoo.gr

Με αδερφικούς χαιρετισμούς



Ένωση Ελλήνων Πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου