Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Τεράστια διαφορά ΝΔ - ΠΑΣΟΚ

Στέλιος Μπαμιατζής

Οκτώ κόμματα θα συμμετείχαν στη Βουλή αν γίνονταν τώρα εκλογές. Τουλάχιστον αυτό καταδεικνύει δημοσκόπηση της ALCO για το Contra Channel.
Η Νέα Δημοκρατία έχει ένα προβάδισμα της τάξης των 13 μονάδων έναντι του ΠΑΣΟΚ, με ποσοστό 30%, το ΠΑΣΟΚ στο....
17% το ΚΚΕ στο 12%, η Δημοκρατική Αριστερά στο 9,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 8%, ο ΛΑΟΣ 7%, οι Οικολόγοι 4% και η Δημοκρατική Συμμαχία 3%.
Διαφοροποιημένες είναι οι γνώμες των πολιτών για τους πολιτικούς αρχηγούς.
Τις περισσότερες θετικές έχει ο ο Φώτης Κουβέλης με 35% θετικές και 56% αρνητικές γνώμες και ακολουθεί ο Αντώνης Σαμαράς με 26% θετικές και 66% αρνητικές γνώμες, μετά έρχεται ο Α. Τσίπρας, η Αλέκα Παπαρήγα, ενώ στην χειρότερη μοίρα βρίσκεται ο Γιώργος Παπανδρέου με 11% θετικές και 86% αρνητικές γνώμες.
Στην ερώτηση για την αξιολόγηση της στάσης του Αντώνη σαμαρά για τη στήριξη της κυβέρνησης Ππαπαδήμου, οι απόψεις είναι ακριβώς μοιρασμένες με το 41% να θεωρεί ότι ουσιαστικά προσυπέγραψε το μνημόνιο και ακύρωσε τις θέσεις της ΝΔ και το άλλο 41% να θεωρεί ότι λειτούργησε υπεύθυνα για την έκτη δόση και την αποφυγή της χρεοκοπίας.

http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου