Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Η μεγάλη ανατροπή ... δημοσκόπηση

VPRC: Όλη η δημοσκόπηση στα «Επίκαιρα»Προηγείται η ΝΔ του ΠΑΣΟΚ κατά 12,5 μονάδες σε δημοσκόπηση της VPRC για τα «Επίκαιρα», χωρίς να υπάρχει τάση για αυτοδυναμία...
 

ενώ την ίδια στιγμή Παπαδήμου καταρρέει στη συνείδηση των ελλήνων πολιτών.


Το 40% των πολιτών δεν εμπιστεύεται καθόλου την κυβέρνηση Παπαδήμου, το 25% λίγο, ενώ το 78% πιστεύει ότι η χώρα είναι σε λάθος κατεύθυνση. Διίστανται οι απόψεις για το θέμα της κυβέρνησης Παπαδήμου αφού το 43% είναι εναντίον της παράτασης της θητείας της με το 40% να θέλει να συνεχιστεί και μετά το Φεβρουάριο. Το 17% δεν εκφράζει άποψη για τι συγκεκριμένο ζήτημα.


Στην προτίμηση των πολιτικών προσώπων προηγείται ο Γιάννης Δημαράς και ο Φώτης Κουβέλης, ενώ στις τελευταίες θέσεις βρίσκονται η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Γιώργος Παπανδρέου.


Στο κόμμα με την καλύτερη πολιτική στάση στη χώρα προηγείται ο «κανένας» με 57,8%, γεγονός που δείχνει την κρίση εμπιστοσύνης απέναντι στα κόμματα και τους πολιτικούς φορείς. Πάντως υψηλό παραμένει το ποσοστό των πολιτών, 55%,  που δηλώνουν ότι θα προσέλθουν να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές όταν αυτές γίνουν.

Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2011/12/blog-post_1478.html#ixzz1hLOuxRUR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου