Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

"Στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή"

Εγκληματικότητα και ανέχεια φαίνεται να αλλάζουν τον εκλογικό χάρτη
Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ φιλοξένησε η εφημερίδα "Δημοκρατία" για το ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Το ρεπορτάζ είχε εκτενές αφιέρωμα στις κεντρικές συνοικίες των Αθηνών και αγανακτισμένους πολίτες, να δηλώνουν πως είναι ξεχασμένοι και....
ταυτόχρονα απελπισμένοι.

Οι Έλληνες των περιοχών αυτών, δηλώνουν πλήρως απογοητευμένοι από την εξέλιξη των πραγμάτων, καθώς βλέπουν οι περιοχές όπου μεγάλωσαν, να υποβαθμίζονται ραγδαία και τα μαγαζιά τους να βάζουν λουκέτο. Πολλοί από αυτούς μάλιστα δηλώνουν «Στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή!», κάτι που έχει αρχίσει να καταγράφεται και στις δημοσκοπήσεις, με την Χρυσή Αυγή, να είναι σε πολλές από αυτές πέμπτο κόμμα στην Ά Αθήνας, μετά την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ!

Με λίγα λόγια, εγκληματικότητα και ανέχεια, αλλάζουν τον εκλογικό χάρτη με ραγδαίο ρυθμό, κατι που λίγοι έχουν αντιληφθεί.


parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου