Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΘΡΑΣΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ - ΗΛΙΘΙΟΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Βραβείο θράσους μπορεί να δοθεί στους παράνομους αλλοδαπούς της "Υπατίας", ανάμεσα στους οποίους, κάποιοι είχαν ρημάξει πολλά σπίτια των Αθηνών και ουχί μόνον...

Αλλά, και βραβείο ανοησίας στο ανθελληνικό "Ελλαδικό κράτος", το οποίο υποχωρεί στους
παρανόμους!!!

Βραβείο πνευματικής διαστροφής και στους λεγόμενους "αριστερούς" ή "προοδευτικούς" (...τρομάρα τους...), οι οποίοι υποστηρίζουν τους παράνομους αλλοδαπούς...


Μήπως έρχεται η ώρα να αντιμετωπίσουν, όλοι οι παραπάνω, την μήνιν των Ελλήνων;;;


Από το liako.gr, η παρακάτω είδηση...


Οι λαθρομετανάστες της «Υπατίας», διαδήλωσαν στην Αθήνα διαμαρτυρόμενοι για την αθέτηση των υποσχέσεων της κυβέρνησης! Συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, έγινε δεκτή αντιπροσωπεία τους από τον γενικό γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Οι λαθρομετανάστες καταγγέλλουν την κυβέρνηση, διότι δεν υλοποίησε αυτά που είχαν συμφωνηθεί, προκειμένου να λήξουν την απεργία πείνας των 44 ημερών. Το κύριο αίτημά τους είναι ότι δεν τους έχει δοθεί άδεια εργασίας, και ως εκ τούτου δεν μπορούν να εργαστούν και έτσι δεν έχουν ένσημα για να βιβλιάριο υγείας.
Δεν τηρήθηκε επίσης η συμφωνία στη διάρκεια της άδειας παραμονής. Η κυβέρνησε καθόρισε δέκα και όχι οκτώ χρόνια, όπως ήταν η συμφωνία.
Δεν χρειάζεται να πούμε, ότι μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες μπορούν οι παράνομοι να απαιτούν. Εδώ όμως υπάρχουν οι «προοδευτικοί» κύκλοι που τους παροτρύνουν, προκειμένου να διαλυθεί το κράτος μια ώρα γρηγορότερα.

Δημήτριο Γεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου