Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Παύλου Τσίμα "ΕΡΕΥΝΑ...​"

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΥΠΕΡ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΠΛΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ
Άλλη μία “έρευνα” προβλήθηκε εχθές το βράδυ και αφορούσε το κέντρο της Αθήνας, στο οποίο σύμφωνα με την έρευνα 18 ξενοδοχεία (κάπου 2000 κλίνες-το 20% της δυναμικότητας του κέντρου) έκλεισαν το......
τελευταίο διάστημα στο κέντρο της πόλης, σε μία χρονιά που – πάλι σύμφωνα με την έρευνα – η τουριστική κίνηση στην Ελλάδα αυξήθηκε κατά 10%. Μια “‘έρευνα” σύμφωνα με την οποία οι πρεζέμποροι, οι σωματέμποροι, οι λαθρομετανάστες, ασελγούν και βιάζουν καθημερινά το ιστορικό κέντρο. Σύμφωνα με την οποία η εγκληματικότητα ξεπερνώντας κάθε όριο σκέψης κλείνει τους ελάχιστους εναπομείναντες Έλληνες κάτοικους του κέντρου στα σπίτια τους πριν από τη δύση του Ηλίου. Όσους έχουν απομείνει, γιατί η κατάσταση καθημερινά διώχνει όλο και περισσότερους.


Μιλήσανε για πορνεία, αναφερθήκανε στις πιάτσες ναρκωτικών της οδού Τοσίτσα (υπάρχουν χιλιάδες ακόμα). Μιλήσανε βαρύγδουπα για τη βρωμιά, τη βρώμα και τη δυσωδία, αυτή που μείωσε τις αφίξεις τουριστών στο κέντρο της πόλης κατά 7%, επαναλαμβάνοντας ότι φέτος η τουριστική κίνηση προς Ελλάδα αυξήθηκε 10%. Αναφερθήκανε στην ερήμωση των κτηρίων. Δείξανε κτήρια, φιλέτα σε άλλες εποχές απούλητα, ύστερα από 3 και 4 πλειστηριασμούς, σε εξευτελιστικές τιμές δίχως να βρεθεί όχι αγοραστής, αλλά ούτε ενδιαφερόμενος.

Μιλήσανε, μιλήσανε, μιλήσανε… ποιοι μιλήσανε; Γκασμέτ Καπλάνι, Αύγουστος Κορτώ, Θανάσης Χειμώνας…όλοι “ΚΑΤΟΙΚΟΙ” του κέντρου των Αθηνών.Ο Γκασμέτ Καπλάνι, «επαγγελματίας μετανάστης» και συνεργάτης της εφημερίδας ΝΕΑ, μίλησε!Μίλησε ο Αύγουστος Κορτώ, κατά κόσμον Πέτρος Χατζόπουλος, κατά δήλωσην σε συνέντευξή του στον Παναγιώτη Ευαγγελίδη και τον Λύο Καλοβυρνά, δηλώνει: «Νέος, ωραίος και συγγραφέας πετυχημένων μυθιστορημάτων, ο Αύγουστος Κορτώ ζει την ομοφυλοφιλία του πολύ πιο χαρούμενα από τους δυστυχισμένους ήρωές του.» Ο Θανάσης Χειμωνάς που ζητούσε από την πολιτεία να αφαιρέσει από τους Χρυσαυγίτες τα πολιτικά δικαιώματα, μίλησε!

Μίλησαν και κάποιοι άλλοι. Εικαστικοί, αρχιτέκτονες και λοιποί. Όλοι μιλήσανε, εκτός βέβαια από αυτούς που όντως μένουν στο κέντρο της Αθήνας. Τους Έλληνες εργάτες και εργαζόμενους, τις Ελληνίδες μάνες και νοικοκυρές, τα Ελληνόπουλα στις πλατείες και στα σχολεία. Όλοι αυτοί που σύμφωνα με την εκπομπή μέσα σε 5 δευτερόλεπτα, χαρακτηρίστηκαν μηδενιστικά πρόσφορο έδαφος για ακροδεξιές συμμορίες, “pogrom” κλπ στην εκπομπή του σοβαροφανή Τσίμα!!!

Δείξανε τα κλειστά μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας, πήγανε σε κεντρικές πλατείες (Φωκίωνος Νέγρη-Βικτωρίας κα.) παραμονές Πρωτοχρονιάς αστόλιστες και χωρίς εορταστικό κλίμα και καταλήξανε στο συμπέρασμα ότι φταίνε οι κάτοικοι της πόλης! Γιατί μόλις πέρασαν τα χρόνια της ευημερίας (πότε; πού; ποιος; γιατί;) και γυρίσαμε στην πεζή πραγματικότητα συνειδητοποίησαν το πόσο είναι αποξενωμένοι από την πόλη τους και η πόλη τους από αυτούς.

Υ.Γ. Τις τελευταίες μέρες προβάλλεται και σπάει κάθε ρεκόρ στις αίθουσες στις οποίες προβάλλεται στην Τουρκία η ταινία “Άλωση 1453″ (Fetih 1453). Η ταινία κόστισε περισσότερα από 17 εκατ. δολάρια, ενώ οι Τούρκοι αφιέρωσαν περίπου τρία χρόνια για να την ολοκληρώσουν. Η ταινία παρουσιάζει τη ζωή του σουλτάνου έως και τη στιγμή της εισβολής στις 29 Μαΐου του 1453. Εκτός όμως από το πολεμικό κομμάτι, κύριο θέμα της ταινίας είναι και ο έρωτας του Ουλούμπατλί Χασάν – Ιμπραήμ Τσελικιόλ, του Οθωμανού στρατιώτη που ανέβηκε πρώτος στα τείχη της Πόλης, με την Ερά, την κόρη του Ουρβανού την οποία ερωτεύεται και ο Ιουστινιάνης, αρχηγός των Γενουατών υπερασπιστών της Πόλης. Ήδη η ταινία, της οποίας τη σκηνοθεσία έχει ο Φαρούκ Ακσόι, έχει αρχίσει να προβάλλεται στην Τουρκία ενώ θα βγει στις αίθουσες, σε ΗΠΑ και Βρετανία, τον Φεβρουάριο του 2012. Μάλιστα ο Φαρούκ Ακσόι, παραλείπει να μας δείξει σημαντικές πτυχές της ιστορίας όπως τις λεηλασίες και τις μαζικές σφαγές Ελλήνων. Σύμφωνα μάλιστα με τα τουρκικά ΜΜΕ, είναι η ταινία με τον μεγαλύτερο προϋπολογισμό στην ιστορία του τουρκικού σινεμά. ‘Οπως αναφέρει και η “Χουριέτ”, τόσο οι πολεμικές σκηνές του έργου όσο και οι ερωτικές σκηνές αναμένεται να προκαλέσουν αίσθηση.

Τα τουρκοκάναλα, οπότε, συνεχίζουν ακάθεκτα. Κάθε μέρα σε κάθε κανάλι και ένα και δύο και τρία τουρκικά σήριαλ. Αν ρωτήσετε τον Τσίμα, θα κάνει εκπομπή και θα καταλήξει ότι φταίνε οι Έλληνες που είναι τόσο αποξενωμένοι από την πατρίδα τους, όπως και η πατρίδα τους από αυτούς!!!

Μαρία Σ.

xagr.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου