Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Πληθώρα «καθηγητών» στα κανάλια!

Γράφει ο πολίτης Π. Παπαγαρυφάλλου

Χρόνια και χρόνια η συντριπτική πλειοψηφία των λεγόμενων καθηγητών των ΑΕΙ έτρωγε, έπινε, χειροκροτούσε, σιωπούσε και έπαιρνε χρυσοφόρα προγράμματα από τα διάφορα «αναπτυξιακά» πακέτα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τα έβλεπε όλα καλά και ανθηρά και σιωπούσε αφού έτρωγε συνεχώς και έκανε «λαμπρή» καριέρα υπηρετώντας με φανατισμό τα κόμματα, τα οποία τους ανέδειξαν.
Τώρα, ξαφνικά, τα συνένοχα παπαγαλάκια των ΜΜΕ τους καλούν για να μας διαφωτίσουν! Οι πιο πολλοί απ’ αυτούς λένε γνωστές παπαρολογίες, αποφεύγοντας να πουν στους κυβερνώντες: φέρατε τη Νέα Κατοχή. Χρεοκοπήσατε (με τους γαλάζιους) την Ελλάδα και σας πρέπει ένα Νέο Γουδί!
Έτσι μας σερβίρουν αναμασημένες οικονομικές θεωρίες για να διατηρηθούν ξανά στην επικαιρότητα και να εξασφαλίσουν θέση στο νέο πολιτικό σκηνικό. Αυτούς τους όψιμους πατριώτες θα τους ξαναπληρώσει ακριβά ο «κυρίαρχος» λαός!
Ο, tempora, o, mores!
Ω, μικροί καθηγητές στην απεραντωσύνη της δυστυχισμένης Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου