Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Μ. Εκμετσίογλου: Η Ελληνίδα που απέσπασε βραβείο επιχειρηματικότητας στην Κωνσταντινούπολη για τα εστιατόριά της.

Μετά το βραβείο που της δόθηκε για τη σημαντική της συμβολή, στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Κωνσταντινούπολή, η Μ. Εκμετζίογλου πρωταγωνιστεί τώρα και στο «Υπέροχο Ταξίδι»: ένα Ντοκιμαντέρ για την Ελληνοτουρκική φιλία

Επειδή όλα περνούν από το στομάχι…δεν μπορούσε ο «Μύθος» όπως αποκαλούν οι Τούρκοι την Μαρία Εκμετζίογλου να.......

μην βάλει την πινελιά της στο ντοκιμαντέρ «Υπέροχο Ταξίδι» του σκηνοθέτη Ερντάλ Μουράτ Ακτάς, μαγειρεύοντας και δίνοντας μία διαφορική νότα στο αφιέρωμα. Μέσα από τα μάτια μίας Ελληνίδας που διαπρέπει στην Κωνσταντινούπολη.

Πρόκειται για μια παραγωγή, η οποία πλαισιώνεται από δημοφιλείς Έλληνες και Τούρκους ηθοποιούς και έχει ως κεντρική ιδέα την προώθηση της ελληνοτουρκικής φιλίας, μέσα από τη φιλοξενία, τον πολιτισμό, τη μουσική και τις γεύσεις των δύο λαών.


Την εκδήλωση για την παρουσίαση του ντοκιμαντέρ διοργανώνει το Γενικό Προξενείο της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη, με την υποστήριξη του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, στο ξενοδοχείο "Les Lazaristes", στις 8 το βράδυ.


Το ka-business.gr συνάντησε την Μαρία Εκμετζίογλου στο ξενοδοχείο "Les Lazaristes" η οποία μας μίλησε για την εμπειρία της στο «Υπέροχο Ταξίδι» αλλά και για το πώς κατάφερε να καθιερωθεί στον επιχειρηματικό στίβο της Τουρκίας, με τα 4 εστιατόρια που διαθέτη στην Κωνσταντινούπολη και στην Σμύρνη, τα οποία ονομάζει «Ο κήπος της Μαρίας»



/www.ka-business.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου