Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

«ΕΠΙΛΕΓΩ & ΑΓΟΡΑΖΩ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ».

Έλληνες συμπολίτες!!!

Ανεξάρτητου φύλου, Ανεξάρτητης κοινωνικής & οικονομικής κατάστασης!, Εργαζόμενοι ή μη Εργαζόμενοι, πρέπει να προσπαθήσετε να καταλάβετε πολύ καλά, ότι τα τις «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» υπέρ & κατά, είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων των πολιτών ενός Δημοκρατικού Κράτους, με το «ΑΝΩΝΥΜΟ» δικαίωμα & υποχρέωση όλων των πολιτών, χωρίς το δικαίωμα μονομερούς ασυλίας, δόλιας, αυθαίρετης, κατάχρησης, εκβίασης, νομοθέτησης, απαίτησης, από.............

τους κατέχοντας την κατ’ εντολή του λαού την εξουσία.

Σε κάθε περίπτωση καταστρατήγηση του «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ» της βουλής των Ελλήνων, αποτελεί αδίκημα αλλά & εξευτελίζει τον θεσμό & την έννοια της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…


Ο όρος : {Άγνοια νόμου τιμωρείτε} δεν μπορεί να ισχύει μόνο για τους απλούς πολίτες.


Έλληνες, {συμπολίτισσες & συμπολίτες} χωρίς κομματική ταυτότητα & με την Ελληνική ταυτότητα στο στόμα, όλοι στο σύνταγμα χωρίς φωνές & «ιδέες» γιατί τούτη την ύστατη στιγμή δεν μπορεί να ισχύσει ο όρος: { τα ήθελες & τα έπαθες}..


Σίγουρα με δόλιους τρόπους, υποσχέσεις, ιδέες & φαμφάρες, φτάσαμε εδώ που φτάσαμε & οι ευθύνες βαραίνουν όλους μα όλους!!!!!


Κράτος! χωρίς πολίτες με «όνειρα» δεν νοείτε!!!!


Εργοδότης! χωρίς την ανάγκη εργαζόμενου δεν νοείτε!!!!


Πολιτικοί χωρίς «ασυλία» θα το σκεφτούν πολύ στο μέλλον να μας περιπαίξουν ξανά!!


Έλληνες & μόνο Έλληνες, πρέπει να γίνουμε μια γροθιά, μια «άφωνη» φωνή, μια λεγεώνα ενός πιστεύω, πρώτα αποκατάσταση της δημοκρατίας & των θεσμών αυτής, πάταξη της συμμετοχής σε κάθε παράνομη διαδικασία με το πρόσχημα τις «κρίσης», στην συμμετοχή της πάταξης της διαφθοράς του ευρύτερου κοινωνικού ιστού, στην άρνηση ανασφάλιστης εργασίας, στην άρνηση μείωσης κάθε τυχόν κόστους χωρίς φορολογική απόδειξη, πιέσεις για την αλλαγή τρόπου διαχείρισης & των περιστατικών υγείας, την πάταξη της απευθείας σχέσης «κράτους-πολίτη & αντίστροφα», στην πίεση ψηφίσματος νόμου διαγραφής του νόμου «ασυλίας», την άμεση ενίσχυση του θεσμού «διαύγεια» με περισσότερες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης σε όλα τα επίπεδα, την άμεση ενίσχυση του βιοτεχνικού μας παραγωγικού τομέα με μια απλή επιλογή:


«ΕΠΙΛΕΓΩ & ΑΓΟΡΑΖΩ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ».



Ευχαριστώ. Ι.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου