Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Καλημέρα ζωντανό μου ! ! !

Ναι,ναι σε σένα το δίποδο απευθύνομαι. . . . . .

Σε σένα που ζεις και πας και ψηφίζεις με τις παρωπίδες τα χαλινάρια και την ταΐστρα σου!

Άκου λοιπόν ζωντανό μου πως έχουν τα πράγματα:

«ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. λαμβάνουν σήμερα δάνεια έναντι μελλοντικών επιχορηγήσεων με βάση τα ποσοστά που είχαν το 2009, 43% και 33% αντίστοιχα...

Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι αν γίνουν αύριο εκλογές,τα δύο κόμματα θα έχουν αυτά τα ποσοστά;»

Επίσης:


Η
Blackrock «ξεγυμνώνει τα πολιτικά κόμματα»

Τα δάνεια που σύναψαν από τις τράπεζες περί τα.....

230 εκατ τα χαρακτηρίζει προβληματικά και μη εξυπηρετούμενα.

Ακόμα:


Με ειδική ρύθμιση επιχειρείται να χαριστούν τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που χρωστούν σήμερα 230 εκατ. ευρώ, την ίδια στιγμή που οι πολίτες με κουτσουρεμένα εισοδήματα καλούνται να εκπληρώσουν στο ακέραιο τις υποχρεώσεις τους έναντι των τραπεζών. Τη ρύθμιση προετοιμάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, με εισήγηση των δύο κομμάτων η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Παπαδήμου, όπως προκύπτει από τις ανακοινώσεις του υπ. Εσωτερικών Τ. Γιαννίτση.


Και τέλος:


»Ο κ. Τσίπρας οφείλει να εξηγήσει γιατί το κόμμα του πήρε δάνειο 6 εκατομμύρια ευρώ,τι τα έκανε, πότε και πως θα τα επιστρέψει στον ελληνικό λαό.»


Από όλα αυτά η ουσία βρίσκεται στο εξής: έναντι μελλοντικών επιχορηγήσεων.
Ξέρεις τι σημαίνει αυτό ζωντανό μου;
Σημαίνει πως ξέρουν πως Ο,ΤΙ και να κάνουν ,όπως και να το κάνουν, εσύ θα πας πάλι να τους ψηφίσεις!!!

Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέω ΖΩΝΤΑΝΌ;;;;


Ανταίος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου