Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Καλοστημένη προπαγάνδα από τα Σκόπια

Καλοστημένη προπαγάνδα από τα Σκόπια καταγγέλλει αναγνώστης

Παρακολουθώντας ένα από τα αγαπημένα μου κανάλια, το
Travel Channel διαπίστωσα με έκπληξη ένα διαφημηστικό σποτ για την γειτονική χώρα. Με τίτλο "Macedonia Timeless", έδειχνε μεταξύ άλλων, πολεμιστές με την εμφάνιση των αρχείων Μακεδόνων, που παραπέμπει στον Μέγα Αλέξανδρο. Επίσης έδειχνε ανασκαφές σε αρχαία, που πολύ μου θύμισαν τα Μακεδονικά παλάτια της πατρίδας μου της.....
Πέλλας. Μία καλοστημένη προπαγάνδα από τα Σκόπια, σε συνεργασία φυσικά με το κανάλι. Δικαίωμά τους βέβαια, αφού αυτό διεκδικούν και επίσημα ως κράτος. Το δικό μας κράτος και το υπουργείο Εξωτερικών, γνωρίζει αυτή την "τουριστική" προπαγάνδα; Ξέρει ότι το συγκεκριμένο κανάλι έχει εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο και ότι με αυτή την τακτική όλο και περισσότεροι θα αρχίσουν να ταυτίζουν τα Σκόπια με τη Μακεδονία μας; Μήπως σιγά σιγά αρχίζει να αποδέχεται (το επίσημο κράτος αλλά ποτέ οι Έλληνες) την ονομασία με την οποία προσπαθεί τα κράτος των Σκοπίων να αναγνωριστεί παγκοσμίως; Θα ήθελα κάποια απάντηση από κάποιο αρμόδιο όργανο.

Αναγνώστης


http://makedonia-is-greece.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου