Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Όλα τα «μπουμπούκια» στην Ελλάδα μαζεύτηκαν...

«ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ» ΑΣΕΛΓΗΣΕ ΣΕ 11ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!

Να τους χαίρεται η αριστερά (και η… πρόοδος)!

Το ότι την ειδησεογραφία μονοπωλούν τις τελευταίες ημέρες οι εξελίξεις σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο, δε σημαίνει πως κάποιοι συμμορφώθηκαν και σταμάτησαν να εγκληματούν. Νέο, λοιπόν, «κατόρθωμα» «κακόμοιρου οικονομικού μετανάστη είχαμε στο Ρέθυμνο.

Πιο συγκεκριμένα, 30χρονος Βούλγαρος ήταν φιλοξενούμενος σε σπίτι συγγενών και ομοεθνών του και εκμεταλλευόμενος απουσία τους βρήκε την ευκαιρία και επιχείρησε να....
ασελγήσει σε ανήλικο κοριτσάκι (11χρονο!) των συγγενών του. Αυτό όμως έβαλε τις φωνές και ο παιδεραστής την κοπάνησε. Αργότερα, μόλις επέστρεψαν οι γονείς της κοπέλας, πληροφορήθηκαν τα καθέκαστα και ειδοποίησαν την αστυνομία, που συνέλαβε το δράστη.

Μα, τι πράγμα είν’ αυτό; Όλα τα «μπουμπούκια» της γης εδώ μαζεύτηκαν; Τι έχει, μέλι; Όπως ήρθανε να φύγουνε! Να πάνε αλλού!

xagr.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου