Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Απαντάμε με Έργα στην Απάνθρωπη Στάση των...Συμμάχων μας. Ψωνίζουμε μόνον Ελληνικά!

Από σήμερα, σεβαστοί αναγνώστες ξεκινήστε να κοιτάτε τις ετικέτες όλων των προϊόντων και υπηρεσιών που αγοράζετε! Μη χαραμίζετε ούτε ένα ευρώ σε μη Ελληνικά Προϊόντα! Τσακίστε την φυσιολογική αδιαφορία που μας καταδυναστεύει. Άλλες χώρες που διαθέτουν Αγνές Καταναλωτικές Οργανώσεις, με ένα Μήνυμα στους Πολίτες υποχρεώνουν Πολυεθνικές να υποχωρήσουν και να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της Κοινωνίας. Είναι έγκλημα να μη μπορούμε να το κάνουμε και εμείς...Ξοδεύουμε δισεκατομμύρια σε εισαγόμενα προιόντα και τους χρηματοδοτούμε πλουσιοπάροχα...
Αντί να μας βοηθήσουν να εξοικονομήσουμε χρήματα από την Ανεπάρκεια,τις Σπατάλες και τη Διαφθορά, αφήνουν ανέγγιχτους τους τρεις συγκεκριμένους λόγους που μας Κατέστρεψαν και σφίγγουν τη μέγγενη γύρω από το λαιμό του απροστάτευτου Πολίτη να τον πνίξουν τελείως, οι Αχρείοι, αδιαφορώντας για το Κοινωνικό Κόστος. Δεν καταλαβαίνουν ότι γνωρίζουμε ότι οι τρεις λόγοι που μας κατέστρεψαν είναι γνωστοί στους Έλληνες Πολίτες ότι καλλιεργούνται από τους Δανειστές μας για να εξασφαλίζουν τις Πωλήσεις τους στις ανεξέλεγκτες τιμές τους. Η προδοσία των δικών μας είναι απίστευτη! Το δεύτερο όπλο μας, μετά το "Κλικ-Μέλους" στη "ΣΠ" είναι η Απόλυτη Απαξίωση των Προιόντων τους...Και αν ακόμα δεν μπορείτε να βρείτε ορισμένα Ελληνικά Προιόντα που χρειάζεστε, μπορείτε να γράφετε στη "ΣΠ" να κάνουμε τις έρευνές μας να τα βρούμε και να σας ενημερώσουμε. Σύντομα θα δημοσιεύσουμε συγκεκριμένα στοιχεία που αφορούν το ύψος των δισ ευρώ που τους δίνουμε κάθε χρόνο για να αρχίσουμε να μετράμε τη δική μας τιμωρία στην Απάνθρωπη Συμπεριφορά τους... Θα τους υπενθυμίσουμε ότι οι θυσίες στις οποίες μας υποχρεώνουν να υποβληθούμε με τη συνεργασία των εξ ίσου Απάνθρωπων Πολιτικών μας, αφορούν Οικογένειες, Σπιτικά...αφορούν Ανθρώπους. Δεν αφορούν... Μυρμήγκια...Κανένας Μπάσταρδος δεν έχει το Δικαίωμα να οδηγεί στην Δυστυχία και στην Απελπισία εκατομμύρια Οικογένειες αδιαφορώντας τελείως για την τύχη τους με το στυγνό και ξερό τρόπο που συμπεριφέρονται...


Σιωπηλή Πλειοψηφία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου