Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Λίγοι βγήκαν έξω την Τσικνοπέμπτη και έφαγαν λίγο!

Ο κοσμάκης στέγνωσε... Κάποιοι αναγκάζονται (στα Γιάννινα) να κλέβουν μπαταρίες από κρατικά μηχανήματα, ενώ άλλοι πάνε σε εκδηλώσεις για μια μερίδα φαγητό!

Πεινάμε δώστε μας να φάμε!


Ο κοσμάκης στέγνωσε από χρήματα, χωρίς υπερβολή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι την ............

Τσικνοπέμπτη λίγοι βγήκαν έξω για να τσικνίσουν και έφαγαν λίγο! Κυρίως νεαροί γλέντησαν σε μπαρ και καφετέριες, αλλά περιορισμένα από άποψη ποτών. Πολλοί έχουν φτάσει στα όριά τους και τα έχουν ξεπεράσει μάλιστα. Είναι ενδεικτικό ότι στα Γιάννινα κλέβουν μπαταρίες από κρατικά μηχανήματα. Σύμφωνα με δελτίο τύπου της αστυνομίας, καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων από τον Διευθυντή της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου ότι κατά το χρονικό διάστημα από το μεσημέρι της 15-02-2012 έως το πρωί της 16-2-2012, άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν δύο μπαταρίες και προκάλεσαν φθορές σε μηχάνημα (εκσκαφέα), ιδιοκτησίας της Περιφέρειας Ηπείρου, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην περιοχή «Βλαχόστρατα» στα Ιωάννινα. Στο μεταξύ όλο και αυξάνουν σ' ολόκληρη την Ελλάδα αυτοί, που συνωστίζονται σε διάφορες εκδηλώσεις, για να εξασφαλίσουν μια μερίδα φαγητό. Εκεί μας κατάντησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου