Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Mαχαιρώματα μεταξύ Ελλήνων και Αφγανών στην Ρόδο!

Άγρια συμπλοκή, μεταξύ Ελλήνων και Αφγανών , με μαχαιρώματα και σοβαρούς τραυματισμούς σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο δημοτικό διαμέρισμα Παραδεισίου, στο νησί της Ρόδου.
Από το σημείο της συμπλοκής, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο δύο Αφγανοί μαχαιρωμένοι στην κοιλιά και στην πλάτη ενώ ο ένας από τους Ροδίτες δέχθηκε επίθεση στο πρόσωπο με μαχαίρι.
Οι αστυνομικοί εξετάζουν με πολύ προσοχή το κίνητρο της άγριας αυτής συμπλοκής και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν από τις καταθέσεις που θα δώσουν μέσα στις επόμενες μέρες οι εμπλεκόμενοι.
Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκονται με εντολή του Εισαγγελέα Ρόδου οι 4 από τους 5 Έλληνες που συμμετείχαν στην συμπλοκή.
Ο πέμπτος που φαίνεται ότι τράβηξε μαχαίρι, διαφεύγει της σύλληψης.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Ρόδου ο οποίος αναμένεται να ασκήσει κατηγορίες σε βάρος τους.
Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου