Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ο Καμμένος θα συνεργαστεί με το …ΚΚΕ;

Η Αριστερά, σε όλες τις εκφάνσεις της, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ, εξέρχεται ενισχυμένη.

Ρυθμιστής των εξελίξεων αναδεικνύεται το νεόκοπο κόμμα των Ανεξάρτητων.
Ο κ. Καμμένος, ως γνωστόν, έχει διακηρύξει, προς πάσαν κατεύθυνσιν ό,τι θα συνεργαστεί μόνο με τις …αντιμνημονιακές δυνάμεις.
Ερώτηση: Δηλαδή, θα συνεργαστεί με το ΚΚΕ, το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ για να …σχηματίσουν κυβέρνηση;
Και καλά ο κ. Καμμένος μπορεί να θέλει;
Το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΗΜΑΡ, συμφωνούν;
Υπόθεση δεύτερη:
Έστω ό,τι η Νέα Δημοκρατία έρχεται πρώτο κόμμα, αλλά χρειάζεται την κοινοβουλευτική δύναμη των ανεξάρτητων για να σχηματίσει κυβέρνηση.
Ο κ. Καμμένος τι θα κάνει;
Αφού θεωρεί τη ΝΔ …μνημονιακό κόμμα, και αφού ο κ.Καμμένος …παραμένει πιστός και συνεπής στις αρχές του, θεωρούμε δεδομένο ό,τι θα αρνηθεί κάθε πρόταση συνεργασίας.
Μα τότε γιατί τα δυό ..πρωτοπαλήκαρά του, οι κύριοι Ζώης και Μαρκόπουλος αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο;
Μήπως επειδή θέλουν να ψαρεύουν σε θολά νερά;
Αν πάλι, «προς χάριν του εθνικού συμφέροντος» κάνει την καρδιά του πέτρα και συνεργαστεί με τη ΝΔ, τότε ή η ΝΔ δεν είναι …μνημονιακή δύναμη ή ο κ. Καμμένος απλώς μας κοροϊδεύει!

Σε κάθε περίπτωση, τα ζητήματα αυτά πρέπει να ξεκαθαριστούν προεκλογικά για να ξέρουμε τι θα μας περιμένει μετεκλογικά.

ΚΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου